Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Mehmet Aurelio: "Hayalim Göztepe'yı şampiyon yapmak" - Futbol Haberleri

        PTT 1'inci Lig'de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a evinde 2-1 yenilerek taraftarını üzen Göztepe'de Teknik Sorumlu Mehmet Aurelio, gelecek sezon da sarı kırmızılıları çalıştırmak istediğini söyledi.

        Başkan Mehmet Sepil ile en kısa zamanda görüşme yapacağını dile getiren Mehmet Aurelio, "Şu an yönetimle konuşmadık. Fakat ben Göztepe'de devam etmek istiyorum. Burası büyük bir camia. Göztepe'de başarılar kazanacağıma inanıyorum. En büyük hayalim Göztepe'yi PTT 1'inci Lig'de şampiyon yapmak. Önümüzdeki günlerde durumum netleşecek" diye konuştu.

        Yeni sezonun hazırlıklarını da yaptığını ifade eden Mehmet Aurelio, genç oyuncuları A takıma kazandırdığını söyledi. Kaleci Göktuğ ve orta saha Salim gibi futbolculara şans tanıdığını ifade eden Aurelio, "Kalan 2 haftada bir hedefimiz yok. Gelecek sezonun hazırlıklarını yapıp kadrosunu da şekillendirmeyi planlıyorum" dedi. Başkan Mehmet Sepil de daha önce yaptığı açıklamada, Aurelio'nun değerli bir isim olduğunu söyleyerek, "Devam etmesini isterim" cümlelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ