Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Emre Mor, Arda Turan'ın kanatları altında! - Futbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Atilla TÜRKER

        Ay-Yıldızlı formayla çıktığı ilk maçta 45 dakikalık performansıyla izleyenleri kendisine hayran bırakan Emre Mor, A Milli Takım’ın Antalya kampında da en çok adından söz ettiren isim oldu. 19 yaşında olmasına rağmen potansiyeliyle “geleceğin yıldızı” olarak gösterilen Emre Mor, kaptan korumasına alındı!

        ‘HAYDİ KARDEŞİM’ DEDİ, GOL ATTI!

        Şubat ayında kulübü Nordsjaelland’la Belek’te kamp yapan Emre Mor, Fatih Terim’in yardımcısı Abdullah Ercan tarafından takibe alınmıştı. Kaptan Arda Turan, aynı ay tercihini Türkiye’den yana kullandığını açıklayan Emre Mor’la telefonla görüşüp iletişime geçti.

        Arda, 28 Şubat’ta da İnstagram’dan “Merhaba Emre. Yarın için iyi şanslar. Haydi kardeşim” videosu göndermişti. “Mesajın için çok sağ ol Arda abi” yazan Emre, aynı gün Viborg’la deplasmanda 1-1 biten maçta takımının tek golüne imza attı. Arda Turan, Milli Takım’da el üstünde tutulan Emre’ye her konuda yardımcı oluyor. Hem yeteneklerini geliştirme konusunda yapmaları gerekenleri söylerken, hem de kariyer planlaması konusunda tavsiyelerde bulunuyor.

        ‘RÜYADA GİBİYİM’

        Maçtan sonra “Hayatımın en büyük günüydü. İnanılmaz bir mutluluk yaşıyorum. Rüyada gibiyim. Ülkemi çok seviyorum. Bu özel gün unutulmaz” diyen Emre Mor soyunma odasında da tebrik yağmuruna tutuldu. Tüm futbolcular, genç yıldız adayını kutladı.

        TAKİPÇİSİ KATLANDI

        Türkiye’deki futbolseverler için kapalı kutu olan Emre Mor’un, Karadağ önündeki performansı, sürati ve çalımları gecenin en çok konuşulan konusu oldu. Emre’nin sosyal medyadaki takipçi sayısı da bir anda 3’e 4’e katlandı. Takipçi sayısı İnstagram’da 28 bini, Twitter’da da 10 bini aştı.

        HAKEM BİLE KUTLADI!

        Karadağ maçının hakemi Daniel Siebert de çok genç olmasına rağmen topa hakimiyeti ve süratiyle göz kamaştıran Emre Mor’un performansından bir hayli etkilendi. Bir ara Emre’nin kulağına eğilen Alman hakemin, “Harikasın. Çok yeteneklisin. Kutluyorum” dediği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ