Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Serdar Ali Çelikler: "Tarihin en düşük profilli sezonu" - Futbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        En son alçak havalimanı saldırısı da olunca zaten var olan “ölümcül terör saldırılarının sıklıkla yaşandığı ülke” imajımız epeyce dikkat çekici boyuta geldi.

        Zaten mevcut yabancı futbolcularımız “terör korkusu” ile ayrılmak isterken yeni transferlerin önünde de bu imaj engel teşkil edecektir.

        Bu lanet olasıca Orta Doğu coğrafyasına yakın olmanın yaşattığı handikapın dışında, UEFA-FFP kıskacındaki kulüplerimiz zaten eskisi gibi yüksek harcama yapamayacak. O yüzden Riekerink’li G.Saray’ı; Emenike ve Sivaslı Aatif’tan medet uman F.Bahçe’yi seyredeceğiz. Yayın bedelinin yıllık 400 milyon dolara çıktığı 6 sezon öncesinden bu yana en düşük profilli futbol sezonunu bu sene yaşayacağız. Tam da ihale senesinde... Bence 650 milyon dolar beklentisi artık giderek daha da fazla uzaklaşan bir hayal olmak üzere.

        ANKET YAPTIR FATİH HOCAM!

        Sayın Fatih Terim, bir turnuvaya katılmak güzel bir şey. Bunu başardığınız için teşekkür ettik. Avrupa’daki 50 takımın 24’ünün katılma hakkı kazandığı bir organizasyona gittiğimiz için de teşekkürden fazlası da abartı olur zaten. Ama 24’ün son 16’sı arasına giremedik. Önümüzde 14 takımın katılabileceği Dünya Kupası elemeleri var. 16’ya giremedik, 14’e gireriz umarım. Bunları sonra uzun uzun konuşuruz. Ama sizden rica ediyorum, bir anket yaptırın ve “Milli Takım’ın elenmesine sevindiniz mi?” diye sordurun. En az yüzde 30-35 oranında ‘Evet’ yanıtı çıkacaktır. Sonra bunun sebeplerini içeren sorularla anketi devam ettirin lütfen. Bakın bakalım o anket size ne söyleyecek? Oyuncuların prim açgözlülüğü, artık gına getiren G.Saray’a dönüş haberleriniz ne derece etkili? Şahsınıza verilen açık siyasi destek, olumsuz cevapları artırmış olabilir mi? Oyuncu seçimlerinizde kişisel sevgi ve kızgınlığınızın etkili olduğunu düşünenler ne kadar? Bunları sordurun. Çıkan sonuçlar üzerine, 2018 elemeleri için hem kendinizi hem de takımınızı yeniden yapılandırabilirsiniz.

        TEEK TEK HESAP SORUYORUM

        Elendik geldik diye rezaletlerin üstü kapansın mı?

        Teek tek hesap soruyorum:

        1- Basına kapanan Milli Takım kampında damat Volkan’ın; galerici Erkan’ın; Arda’nın Esat ağabeyinin ne işleri vardı?

        2- Arda Turan ile Fatih Terim arasında ne geçti? Ne oldu da bu iki isim birbirini suçlar oldu?

        Bu sorulara yanıt verilmesini bekliyorum. Yoksa her hafta teek tek hesap sormaya devam edeceğim..

        AZİZBAHÇELİLER BİLE KOMBİNE ALMIYOR

        Fenerbahçeliler çoktan soğudular. Aziz Yıldırım ve klanının gitmesini bekliyorlar da kongrelerde el kaldırıp indiren biatçı Azizbahçeliler de kombine almıyor artık farkında mısınız?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ