Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa: 0 - Adanaspor: 0 - Kasımpaşa Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’nun Gerede ilçesinde yaptığı kampla sürdüren Kasımpaşa, buradaki son hazırlık maçında Süper Lig’in yeni ekibi Adanaspor ile karşı karşıya geldi.

        Lacivert-Beyazlılar karşılaşmaya Eray Birniçan, Popov, Veysel Sarı, Bozhikov, Ferhat Kiraz, Abdullah Durak, Hamit Yıldırım, Adem Büyük, Tunay Torun, Turgut Doğan Şahin ve Ali Göçmen 11’iyle başladı. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada ilk tehlikeli atak Akdeniz ekibinden geldi.

        Ahmet Dereli’nin 9. dakikada ceza sahası içinden yaptığı vuruşta top direkten dışarı gitti. 19’da ise Paşa aynı şanssızlığı yaşadı. Serhat’ın ortasına yükselen Adem’in kafasında top çataldan geri döndü. 29’da Adem’in pasında Ali Göçmen’in şutunu ise kaleci güçlükle çıkardı.

        İkinci yarıya da etkili başlayan Paşa’da, Tunay’ın hazırladığı pozisyonda Adem’in vuruşu az farkla auta çıkarken kalan dakikalarda da eşitlik bozulmadı ve mücadele 0-0’lık eşitlikle sonuçlandı.

        BOLU KAMPI BİTTİ

        Süper Lig’in güçlü ekibi Kasımpaşa’nın 12 gün süren Bolu kampı dün sona erdi. Burada 2 hazırlık maçı yapan ve İnter Bakü’ye 2-1 yenilip, Adanaspor ile de 0-0 berabere kalan Paşa, bugün İstanbul’a dönecek. Lacivert-Beyazlılar, 2 günlük iznin ardından ise 23 Temmuz Cumartesi günü 2. etap çalışmaları için Avusturya’nın başkenti Viyana’ya gidecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ