Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Zlatan Ibrahimovic'ten süper start! - Futbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Fransız ekibi Paris Saint-Germain’de oldukça başarılı 4 sezon geçirdikten sonra İngiliz devi Manchester United’a transfer olan Zlatan İbrahimovic, yeni takımıyla ilk maçına Galatasaray karşısında çıktı.

        Karşılaşmaya 11’de başlayan İsveçli yıldız, mücadelenin 3. dakikasında kaydettiği nefis vole golüyle, yine herkesi kendine hayran bırakmayı başardı. Maçın ilk 45 dakikası boyunca sahada kalan İbra, ikinci yarının başında yerini Marcus Rashford’a bıraktı. Teknik direktör Jose Mourinho’nun çok şey beklediği 35 yaşındaki usta oyuncu, bu performansıyla yeni sezon öncesi rakiplerine gözdağı verdi.

        ‘POGBA GELİRSE DAHA İYİ OLACAĞIZ’

        Maç sonu yaptığı açıklamada kendisinin ve takımının performansından oldukça memnun olduğunu dile getiren Zlatan İbrahimovic, ManU’ya transferi an meselesi olan Paul Pogba konusunda da açıklamalar yaptı.

        Fransız orta sahanın kendilerine büyük güç katacağını ifade eden İbra, “Pogba gelirse işler bizim için daha da ilginç ve iyi olacak. Neler olacak hep birlikte göreceğiz. Burada harika bir şey inşa ediliyor” şeklinde konuştu.

        MOU DA HAYRAN KALDI

        Zlatan İbrahimovic, Galatasaray karşısında ortaya koyduğu futbol ve attığı golle hocası Jose Mourinho’nun da takdirini kazandı. Mücadele sonrası açıklamalarda bulunan Portekizli çalıştırıcı, İsveçli yıldızın sezona damga vuracağını belirterek, “İbrahimovic, bize verebileceği şeylerin belirtilerini daha ilk maçtan gösterdi” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ