Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Oğuz Mataracı'ya Eskişehirspor talip - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, kadrosundaki futbolcu sayısını azaltmak için satış listesinde belirlediği futbolcuların transfer çalışmalarını hızlandırdı.

        Kırmızı beyazlı takımda geçen sezon sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Oğuz Mataracı'yı Eskişehirspor transfer etmek için çalışmalara başladı. Antalyaspor'da Gökhan Yılmaz'ın kiralık olarak Menemen Belediyespor forma giyeceği, Yavuz Özsevim'in ise Sancaktepe Belediyespor ile prensipte anlaştığı öğrenildi.

        Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etap kampını tamamlayan kırmızı beyazlı takımda futbolcular günü izinli geçirdi. Son hazırlık kampını Hollanda'da geçirecek kırmızı beyazlı takımda, yurt dışı kampı yarın başlayacak. Bazı futbolcuların ülkesinde olması nedeniyle Antalyaspor kafilesi Hollanda'da bir araya gelerek, yarın akşam antrenman yapacak.

        Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o da tatilini geçirmek için ailesiyle ülkesine gitti. Beşiktaş ile adı anılan yıldız futbolcunun Hollanda kampında yer alacağı belirtildi.

        Eto'o'nun Beşiktaş ile anlaştığı yönünde söylemlerden rahatsızlık duyan Antalyaspor yönetimi, herhangi bir kulüpten kendilerine resmi teklif yapılmadığını ve Kamerunlu golcünün kırmızı beyazlı takımla sözleşmesinin 2 yıl daha devam ettiğini belirtti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ