Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu'ndan transfer sözleri! - Galatasaray Haberleri

        Nazifoğlu’nun diğer açıklamaları:

        “Bilerek takımın kondisyonunu böyle yavaş yavaş yükseltiyoruz. Şu an yüzde 60-70 seviyelerinde olduğumuzu söyleyebilirim. M.United mağlubiyetine hazırlık maçı gözüyle bakmak lazım... Serdar Aziz’in morali tabii ki bozuldu. Henüz hazır olmadığının biz de, o da farkında...”

        “Sponsorlarla görüşmelerimiz sürüyor. Bildiğim kadarıyla da iyi fiyatlar önerilmiş. Önümüzdeki hafta sponsorun açıklanacağını düşünüyorum.”

        “Riekerink’te karar kılarken, oyuncularla arasının iyi olması bizi çok düşündürdü. Oyuncuların bize Riekerink’i dayatması söz konusu olamaz. Hiçbirinin haddine değil!

        Riekerink, Türkiye’deki en büyük problem olan çalışma sistemlerinde çok bilgili... Disiplinli çalışma anlayışından çok memnunuz.”

        “Umut, Olcan ve Tarık’ın, ‘G.Saray’da kalıp, paramızı kazanırız’ gibi bir anlayışları olamaz. Bu çocuklar böyle oyuncular değil.”

        “Lassana Diarra’nın eşiyle ilgili bir problem yok! Tek sorun UEFA’nın kendisine kestiği 10 milyon Euro’luk ceza... Lucas

        Leiva ile ilgili de son pürüzleri halletmeye çalışıyoruz. Bu hafta netleşecek.”

        “Sinan ve Bruma’yı satmaya hiç niyetimiz yok. Ben, Bruma’nın 10 milyon Euro’ya bile satılmasından yana değilim.”

        “Tolga Ciğerci için şartlar bize uygun... İyi bir oyuncu ancak şimdilik bir adım atmadık. Hertha Berlin’le henüz bir görüşmemiz olmadı.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ