Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşalı futbolcu Herolind Shala: Türkiye'nin gruptaki şansı daha yüksek - Kasımpaşa Haberleri

        Kasımpaşa’nın sezon başında Çek Ligi ekibi Sparta Prag’dan kiraladığı Kosovalı orta saha Herolind Shala; Lacivert-Beyazlılar’ı, kendi performansını ve 2018 Dünya Kupası Elemeleri’nde 2-0 kaybettikleri Türkiye maçını değerlendirdi. Yer aldıkları I Grubu’nun oldukça zorlu olduğuna dikkat çeken 24 yaşındaki oyuncu, “Türkiye’ye karşı oynamayı dört gözle bekliyordum. Genel olarak iyi performans ortaya koyduk. İlk yarının sonunda 1-0 öne geçme şansı yakaladık ama bunu değerlendiremedik. İkinci yarıdaki konsantrasyon kaybından 2 gol yedik. Daha sonra tekrar iyi oynamaya başladık ama maalesef puan almak için yeterli olmadı” diye konuştu.

        ‘GRUBUN FAVORİSİ HIRVATİSTAN’

        Grubun kalan maçlarında Hırvatistan’ın en büyük favori olduğunu belirten Shala, Türkiye ve diğer takımlar için ise “İzlanda da gayet iyi bir takım ama kuralar çekildiğinde Hırvatistan ile Türkiye’yi şanslı görüyordum. İlk başta şanssız maçlar oynasa da Türkiye harika oyunculardan kurulu bir ekip. Maalesef kazanmaya, bizimle yaptıkları maçla başladılar. Bu galibiyet onlar için büyük moral oldu. Bundan sonraki maçlarda kalitelerini göstermelerini bekliyorum. Türkiye’nin gruptaki şansı hala çok yüksek” ifadelerini kullandı.

        ‘KEMAL HOCA’YLA PUANLAR TOPLADIK’

        Kasımpaşa’nın ligin başında hak ettiği puanları alamadığını belirtip bazı şanssızlıklar yaşadıklarını dile getiren Shala, Kemal Özdeş’in takımın başına gelmesinin ardından yükselişe geçtiklerini söyledi. Lacivert-Beyazlılar’da morallerin yüksek olduğuna dikkat çeken 24 yaşındaki orta saha, “Kemal Hoca geldikten sonra puanları toplamaya başladık. Şans da bize yardım etti ve orta sıralara çıkmayı başardık. Milli aranın ardından bu hafta Karabük ile sahamızda çok önemli bir maç oynayacağız. Tek amacımız bu mücadeleyi kazanıp yukarılara doğru tırmanmak” dedi.

        ‘HENÜZ YÜZDE 40 ILE OYNUYORUM’

        Kiralık olarak oynadığı Kasımpaşa formasıyla bu sezon Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda toplam 7 maçta görev yapan, bu karşılaşmalarda 2 gol atan Kosovalı Herolind Shala, kendisini sahada tam olarak gösteremediğini söyledi. Sezonun geri kalan bölümü için umutlu olduğunu belirten yetenekli oyuncu, “Bu sezon performansımın ancak yüzde 40’ını sergileyebildim. Umarım bundan sonra daha fazla süre alır ve kendimi ispatlarım” şeklinde konuştu.

        HABERTÜRK SPOR | VOLKAN KÖSE

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ