Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Osmanlıspor Aytemiz Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında 12 puanla 8. sırada yer alan Osmanlıspor, 11 puanla 12. sırada bulunan Aytemiz Alanyaspor'u evinde konuk edecek. Osmanlıspor, Alanyaspor maçını kazanarak yükselişe geçmek istiyor. Peki Osmanlıspır-Aytemiz Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte karşılaşma hakkında tüm detaylar...

        OSMANLISPOR-AYTEMİZ ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN?

        Süper Lig'in 11. haftasında Osmanlıspor ile Aytemiz Alanyaspor karşılaşacak. Osmanlıspor-Aytemiz Alanyaspor maçı 19 Kasım Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak. Osmanlı Stadı'nda oynanacak mücadele LigTV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        STADYUM KONUMU

        Harita

        KARŞILAŞMA DETAYLARI

        Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında yarın başkentte Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek.

        Osmanlı Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı, Halil Umut Meler yönetecek.

        Başkent ekibinde tedavilerine devam edilen Engin Bekdemir ve Koray Altınay, Aytemiz Alanyaspor'a karşı forma giyemeyecek.

        Mor-sarılı takım bugün 16.00'da yapacağı idmanın ardından kampa girerek maç saatini bekleyecek.

        SÜPER LİG'DE DURAKLADI

        UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda 7 puanla liderlik koltuğunda oturan Osmanlıspor, bu performansını lige yansıtamadı.

        Avrupa Ligi'nde Steaua Bükreş'i sahasında 2-0 yenen başkent temsilcisi, ikinci maçta Zürih'e 2-1 kaybetti. İlk kez mücadele ettiği Avrupa Ligi'ndeki 3. karşılaşmasında Villarreal ile sahasında 2-2 berabere kalan mor sarılar, İspanyol ekibini deplasmanda 2-1 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.

        Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Adanaspor'u 1-0 yendikten sonra 6 hafta boyunca 3 puan alamayan mor-sarılar, 11. hafta öncesi 12 puanla 8. sırada bulunuyor.

        Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki başkent temsilcisi, Adanaspor maçının ardından Medipol Başakşehir (2-2), Fenerbahçe (1-1), Bursaspor (0-0), Kasımpaşa (1-2), Gaziantepspor (3-1) ve Kayserispor (1-1) karşılaşmalarında 4 beraberlik aldı, 2 kez mağlup oldu.

        ALANYA'NIN MİLLİLERİ GERİ DÖNDÜ

        Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak Aytemiz Alanyaspor'un yabancı oyuncuları Lamine Gassama, Fabrice N'Sakala, Kenneth Omeruo ve Donald Guerrier ülkelerinin milli takımlarından dönerek yaklaşık bir hafta sonra tekrar takımla birlikte çalışmalara başladı.

        Aytemiz Alanyaspor'da 19 Kasım Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Osmanlıspor maçı hazırlıkları sürüyor. Turuncu-yeşilli takım hazırlıklarını tesislerinde yaptığı taktik çalışmasıyla sürdürdü. Ülkelerinin milli takım kamplarında yer alan Senegalli Lamine Gassama, Kongolu Fabrice N'Sakala, Haitili Wilde Donald Guerrier ve Nijeryalı Kenneth Omeruo Alanya'ya gelerek takımla birlikte çalışmalara başladı.

        Antrenmana sakatlığı bulunan Erhan Kartal ve Carlos Badias ise katılmadı. Badias, takımdan ayrı olarak fizyoterapist Ali Şanlı gözetiminde çalıştı. Hafif sakatlığı bulunan Deniz Vural, Sefa Yılmaz, Taha Yalçıner ve Isaac Sackey de takımla birlikte çalışmalara başladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ