Şenol Güneş, takımının 24 sezonluk hasretini de sonlandırdı.
Tarihinde son üst üste şampiyonluk sevincini 1991-1992'de yaşayan Beşiktaş, 24 sezon aranın ardından aynı başarıyı yakaladı.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kulübün efsane başkanı Süleyman Seba'dan sonra bir ilki gerçekleştirdi.
Fikret Orman, Süleyman Seba'nın ardından üst üste şampiyonluk yaşayan başkan olarak kulüp tarihine geçti.
Siyah-beyazlı takımın altyapısında yetişen Necip Uysal, üçüncü kez bu sevinci yaşadı.
Siyah-beyazlı takımın 2008-2009'da şampiyon olduğu kadroda da yer alan Necip, geçen sezonun ardından 2016-2017'de de şampiyonluğu kaldıran takımda yer alma fırsatı buldu.
2008-2009'daki kadroda da bulunan Atınç Nukan ise altyapısından yetiştiği Beşiktaş'ta bu sefer kiralık olarak forma giyerek şampiyonluk gördü.
Siyah-beyazlı takımda Andreas Beck, Atiba Hutchinson, Cenk Tosun, Dusko Tosic, Luiz Rhodolfo, Marcelo Guedes, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Tolgay Arslan ve Tolga Zengin de ikişer kez şampiyonluğu kutlamayı başardı.
Siyah-beyazlı takımda 2014-2015 sezonunda forma giyen Demba Ba, geçen sezon Antalyaspor'da kiralık olarak oynayan Ömer Şişmanoğlu ve transferinin ardından İspanya'ya kiralık olarak giden Aras Özbiliz de ilk şampiyonlukları yaşadı.
Beşiktaş'a sezon başında transfer olan Adriano Correia, Anderson Talisca, Caner Erkin, Fabricio Agosto Ramirez, Gökhan Gönül, Gökhan İnler ve Vincent Aboubakar da siyah-beyazlı formayla ilk şampiyonluklarına ulaştı.
Devre arasında kadroya dahil edilen Ryan Babel ile Matej Mitrovic de kısa sürede şampiyonluk sevincine ortak oldu.