Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor Çalımbay bilmecesi! - Futbol Haberleri

        HTSPOR.COM / İnanç ERGÜLEN

        Eskişehirspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Üst üste alınan kötü sonuçlarının ardından kırmızı şimşekler'de fatura Rıza Çalımbay'a mı kesildi?

        Öğle saatlerinde Eskişehirspor Yönetim Kurulu'nun, teknik direktör Rıza Çalımbay ile yolların ayrılma kararı verdiği haberi gündeme düştü. Ardından Eskişehirspor Yönetimi İHA aracılığıyla bu haberi yalanladı.

        Peki gerçek ne?

        Eskişehirspor'da Rıza Çalımbay dönemi sona erdi mi ermedi mi?

        Çalımbay yaşananları HTSPOR.COM'a açıkladı.

        İŞTE İLK HABER

        Halil Ünal başkanlığındaki Eskişehirspor Yönetim Kurulu'nun, Çalımbay'ın görevine son verilmesine karar verdiği belirtildi. Eskişehirspor'un başında üçüncü sezonunu geçiren Çalımbay ile yolların ayrılmasına karar veren yönetim kurulunun, yeni teknik direktör arayışına gireceği bildirildi.

        ESKİŞEHİRSPOR'DAN YALANLAMA

        Öte yandan İHA'nın servis ettiği habere göre; Eskişehirspor Yönetimi, teknik direktör Rıza Çalımbay'in görevden ayrıldığı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu açıkladı. Kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, yapılan yönetim kurulu toplantısında Rıza Çalımbay'ın görevine son verilmesi kararı alındığı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

        SON SÖZ ÇALIMBAY'IN

        Rıza çalımbay, HTSPOR.COM’a yaptığı açıklamada, “Herhalde yönetim arasında böyle bir karar aldı ve hocaya duyurmayalım diye düşündüler ama bir şekilde kamuoyuna sızmış. Benim de bildiğim bu kadar. Başkan aradı. İstanbul’a geleceğini ve akşam görüşeceğimizi söyledi. Ben istifa etmem ama yönetimin aldığı veya alacağı karara saygı duyarım” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ