Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Drogba Fabiano transferi - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR

        Golcü arayışları süren G.Saray, Didier Drogba transferini beklemeye alıp yoğunluğunu Brezilyalı Luis Fabiano’ya verdi. Chesea ile yapılan son görüşmede Fildişi Sahilli yıldız için hala net bir yanıt alamayan ve transferin uzaması nedeniyle sıkıntı çeken Cimbom, Drogba’nın maliyetinin de 25 milyon Euro’nun üzerine çıkması nedeniyle transferden vazgeçme aşamasına geldi.

        Rotayı Brezilya’ya çevirerek önceki gün Fabiano bombasını patlatan Sarı-Kırmızılılar, Sao Paulo kulübü ile pazarlıklara başladılar.

        MUTLU SONA DOĞRU

        Kaleci antrenörü Claudio Taffarel’in aracılığıyla yürütülen görüşmelerde, Brezilyalı golcüyü Galatasaray forması giymesi için ikna etmeyi başaran sarıkırmızılılar, golcü oyuncuya 3 yıllığına 9 milyon Euro garanti para artı maç başına ücret teklif etmişlerdi. Fabiano’nun tekrar Avrupa’da oynama isteği sebebiyle bu teklife ‘evet’ dediği ve iki kulübün anlaşmasını beklediği ortaya çıktı. Fabiano için 8 milyon Euro bonservis bedeli teklif eden ve görüşmeleri sürdüren Galatasaray, mutlu sona adım adım yaklaşıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ