Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan kimler gidiyor? - Beşiktaş Haberleri

        LigTV'nin haberine göre; Tatilini geçirdiği Amerika Birleşik Devletleri'nden dün dönen Tayfur Havutçu, akşam saatlerinde yöneticiler Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu'yla bir araya geldi. Önce Havutçu'nun yurt dışı kampına götürülmesini istemediği oyuncuları Adalı ve Zülfikaroğlu'na ilettiği öğrenildi.

        Tayfur Havutçu'nun Fink, Nobre, Tabata, Ferrari ve Ali Kuçik ile çalışmak istemediği Holosko konusunda ise kararsız olduğu belirlendi.

        Slovak futbolcu için Havutçu'nun "Sivok'a gelen bir çok teklif var. Eğer iyi bir öneriyle gelen kulüp olursa, Sivok'u verebiliriz. Çünkü o mevkide bir çok alternatifimiz var. Eğer Sivok giderse, Holosko kalabilir" dediği ifade edildi.

        Takımda düşünülmeyen isimlerle ilgili bunlar konşulurken, toplantının devamında Serdal Adalı'nın Tayfur Havutçu'ya "İyi futbolculara sahip olduğumuzu herkes kabul ediyor. Ama başta başkanımız Yıldırım Demirören olmak üzere bir çok kişi de, böylesine yetenekli isimleri kadromuzda barındırmamıza rağmen iyi bir takım olmadığımız görüşünde birleşiyor. Yönetim olarak senin yanındayız, arkandayız gibi klasik şeyler söylemeyeceğiz. Senden tek bir isteğimiz var; Sana sonuna kadar güveniyoruz ve güvendiğimiz için de tek yetkili olarak teknik patronsun. İyi futbolculara sahip olan ve geçtiğimiz sezon takım olmayı beceremeyen Beşiktaş'ı takım yap" dediği belirlendi.

        Tayfur Havutçu'nun kendisine inanan-güvenen başkan Yıldırım Demirören ve yöneticilere teşekkür ederek, "Önümüzdeki sezon, daha istekli arzulu iyi bir takım olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" karşılığını verdiği belirlendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ