Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Timsah'tan 3 bomba! - Futbol Haberleri

        Uğur USLUBAŞ / BURSA (AHT)

        Fransa'da bulunan yönetici Erkan Kamat'ın Nancy Kulübü ve menajarlerle yaptığı görüşmelerde kesin sonuç sağlandı. Oyuncular bugün Bursa'da olacak.

        Haftalardır peşinde koştuğu Glasgow Rangers'ın sağbeki Steven Whittaker'da hüsran yaşayan Bursaspor, aradığını Fransa'da buldu.

        Nancy'nin Kamerunlu orta saha oyuncusu Landry N'Guemo'nun yanı sıra aynı ekipten Basser ve N'Diaye için de transfer teklifinde bulunan Transfer Komitesi Üyesi Erkan Kamat, dün gece geç saatlere kadar süren pazarlıklar sonunda istediğini koparmayı başardı. Önce 'işi yattı' gözüyle bakılan N'Guemo transferinde mutlu sona ulaşan Kamat, arkasından aynı kulüpten Basser ve N'Diaye için anlaşmaya vardığı öğrenildi.

        Nancy'de sağbek oynayan 27 yaşındaki Mickael Chretien Basser'in yanı sıra orta sahada görev yapan 21 yaşındaki Alfred N'Diaye için de Nancy Kulübü yöneticileri ve menajerleriyle her türlü pürüz giderilerek el sıkışıldı.

        Geç saatlerde gerçekleşen anlaşmanın ardından üç oyuncu bugün Bursa'ya gelecek. Bursaspor Nancy'li üç oyuncunun yanı sıra, İngiliz kaleci Carson'a Atatürk Stadı'nda taraftarın önnüde düzenlenecek görkemli bir törenle imza attıracak.

        GURBETÇİ BARIŞ BURSA'DA

        Daha önce 3 oyuncuyu denemeye alan Bursaspor'un getirdiği Alman Duisburg'un 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Barış Örücü'yü Bursa'ya getirdi.

        Daha önce denenmek üzere takımla antrenmanlara çıkan Belçikalı gurbetçi orta saha Yusuf Baloğlu ve 24 yaşındaki Sırp sağ bek Emir Lotinac'ı Bursa'ya getiren yeşil beyazlılar, dünkü antrenman öncesi Almanya Junioren Bundesliga West takımlarından Duisburg U19 forması giyen Barış Örücü'yü Özlüce Tesisleri'ne getirdi.

        Kulübü ile olan sözleşmesi sona eren 19 yaşındaki gurbetçi, yeşil beyazlıların dün yaptığı antrenmanı menajeri Ahmet Bulut ile birlikte tesislerin balkonundan izledi.

        Daha önce Almanya U18 Milli Takımı'nda da forma giyen ön libero Barış, geçen sezon Duisburg forması altında çıktığı 22 maçta 4 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. 1.83'lük boyu ve güçlü fiziği ile dikkat çeken Barış Örücü ile sözleşme yapılacağı bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ