Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Şike skandalı için ne dedi? - Galatasaray Haberleri

        Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Elmander, "Avusturya kampı, herkes tatilden yeni döndüğü için zor geçti. Yoğun bir kamp oldu ama hem hava hem de saha şartları güzeldi" dedi.

        "TAKIMA ÇABUK ADAPTE OLDUM"

        Yeni bir ülke, yeni teknik direktör, yeni bir takıma geldiğinin hatırlatılması üzerine İsveçli golcü, "Saha dışında hiç bir problem çektiğimi söyleyemem. Buradaki herkes bana yardımcı oldu. Kısa sürede takıma adapte oldum" şeklinde konuştu.

        Galatasaray'daki antrenmanları İngiltere'yle kıyaslanması istenen Elmander,

        "Premier Lig'den konuşursak fiziksel anlamda dünyanın en iyi ve zor liglerinden biri. Tam anlamıyla burasıyla orası arasında bir uçurum yok, iki ülke arasında fark çok fazla da değil" ifadelerini kullandı.

        "GEÇEN SEZON NEDEN BAŞARISIZ OLDULAR BİLMİYORUM"

        Kendisini Galatasaray'da en çok neyin etkilediği sorusunu ise İsveçli golcü şu şekilde yanıtladı; "Atmosfer çok iyi. Takım içerisinde de antrenmanlarda da görülen manzaraya göre çok iyi takım ve futbolculara sahibiz. Geçen sezon neden bu takım başarısız oldu düşünemiyorum" şeklinde yanıtladı.

        Galatasaray'a transfer olacağı haberleri çıkan Kallström için de konuşan "Transferiyle ilgili çok fazla bilgim yok. Telefon konuşmamız oldu. Burayı nasıl bulduğuma dair soru sordu, ama transferiyle ilgili bir şey konuşmadık" dedi.

        Bolton ve Toulousse'deki çizgisinin üzerine çıkacağını söyleyen Elmander, "Şimdi Galatasaray'dayım. Bu iki takıma nazaran burada çok daha iyi olacağıma inanıyorum. Çünkü çok iyi bir teknik direktöre sahibiz" yorumunu yaptı.

        Hücum futbolu oynayacak olmalarının kendisi için iyi olacağını dile getiren Elmander, "Takımın atak mentalitesi beni etkileyecektir. Çünkü ben forvet oyuncusuyum. Ne kadar hücum oynanırsa bu benim işimi daha da çok kolaylaştırır" dedi.

        Forvet hattında zorlu rakiplerinin olduğunun hatırlatılması üzerine ise İsveçli golcü, "Takımın forvet hattında iyi isimler var. Forvet mevkiinde çok büyük mücadele var. Yeni oyuncular da gelebilecektir. Büyük takım olduğunuzda rekabet olur. Formayı kapabilmek için üst düzey mücadele göstereceğime eminim" şeklinde konuştu.

        "G.SARAY'IN ADININ GEÇMEMESİ NE KADAR DÜRÜST OLDUĞUNU GÖSTERİR"

        Şike skandalına Galatasaray adının karışmamasını "Bu konuda konuşmak istemiyorum. Ama sonuçta Galatasaray'ın adının geçmemesinin ne kadar dürüst olduğunu gösteriyor. Konu hakkında fazla bilgim olmadığı için de fazla yorum yapmak istemiyorum" sözleriyle değerlendirdi.

        "LINDEROTH'LA KONUŞTUM"

        Türkiye'ye gelmeden önce Sarı-kırmızılıların eski oyuncusu ve vatandaşı Tobias Linderoth'tan bilgi aldığını dile getiren Elmander, "Kendisiyle olumlu konuşmalar yaptım. Kendisi devamlı olumlu yorumlar yaptı. Zaten teknik direktörümüz Fatih Terim çok önemli başarılar kazanan bir isim ve onu da daha önceden tanıyordum" dedi.

        Galatasaray için önemli olan 9 numaralı formayı giyeceği şeklindeki hatırlatma üzerine ise Elmander, "Umarım 9 numaralı formayla iyi işler yaparım. Hakan Şükür'ün ne kadar önemli iş yaptığını biliyorum. Ben de onun yaptıklarının az bir kısmını başarabilirsem mutlu olurum. Yeni bir sezona başlayacağız. Bu sezon daha iyi olmaya ihtiyacımız var. Taraftarı da en iyi şekilde mutlu etmek istiyoruz" diye sözlerini bitirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ