Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Ve Guti bıraktı! - Beşiktaş Haberleri

        Kartal’da önemli gelişme...

        Geçen sezon kaptanlık pazubandını koluna takan Guti Hernandez yeni sezonda bu görevi üstlenmeyeceğini söyledi. Zaman zaman teknik direktör Tayfur Havutçu ile sorunlar yaşayan ve gece hayatıyla ön plana çıkan İspanyol oyuncu yeni sezon öncesinde futbol komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ile bir görüşme yaptı. Guti’nin kaptanlık görevini İbrahim Toraman’ın daha iyi yapacağını söylediği ve bu nedenle de pazubandın ona verilmesini talep ettiği öğrenildi.

        Avusturya kampında sakatlanan ve hazırlık maçlarında forma giyemeyen Guti’nin ayrıca “Eğer ihtiyaç olur ve tekrar kaptanlık yapmam istenirse elimden geleni yaparım” diyerek açık kapı da bıraktığı belirtildi.

        QUARESMA DA ADAY

        Guti’nin kaptanlığı bırakmasının duyulmasının ardından daha önce Fenerbahçe maçına kaptan çıkmak isteyen Quaresma’nın da bu göreve soyunduğu ifade edildi. Q7’nin düşüncesini yönetime açtığı ve onların da tabele sıcak baktığı vurgulandı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Siyah- Beyazlılar’da İbrahim Toraman’ın 1. kaptan, Quaresma’nın ise 2. kaptan olması bekleniyor.

        HTSPOR / ÖZEL HABER / Kartal YİĞİT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ