Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş 9 milyon Euro sakata geldi! - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR

        Kartal sakatlıklardan çektiği kadar hiçbir şeyden çekmedi. Geçen sezon üst üste yaşanan olaylar nedeniyle taraftar bile “Kış kış cinler yallah cinler” diye tezahürat yaparken, yeni sezon öncesinde herkesin dileği aynı kara tablonun bu yıl da yaşanmaması yönündeydi.

        Ancak gelin görün ki daha ligler başlamadı Siyah-Beyazlılar, 2 ciddi kayıp verdi. İlk olarak bonservisine 4milyon Euro verilerek Adanaspor’dan alınan Ersan Gülüm, Avusturya kampında ameliyat olduğu dizinden sakatlandı. Tekrar operasyon geçiren genç stoperin sahalardan 6 ay uzak kalacağı açıklandı.

        Gelelim diğer olaya... Son olarak Bebe, Portekiz Ümit Milli Takımı’nda sol dizinden sakatlandı, yırtıklar çıktı ve onun da sahalara dönmesinin yaklaşık 7 ayı bulabileceği belirtildi. Bebe için de 1 yıllık kiralama ücreti olarak Manchester United ile 1milyon Euro’ya anlaşma sağlanmıştı.

        MUSTAFA BELİRSİZLİĞİ

        Kafa karıştıran ve can sıkan bir diğer konu ise Mustafa Pektemek’in durumu. G.Birliği’nden 4 milyon Euro bonservis ücreti artı Ali Kuçik karşılığında (O konuda sıkıntı var) transfer edilen genç forvet tedavi altında. Geçen yıl Ağustos ayında ön çapraz bağlarından ameliyat olan Mustafa’nın gerekli olan 5-6 aylık tedavi sürecinde bazı şikayetlerinin olduğu ve bu nedenle fazla riske edilmediği belirtiliyor. Sonuç olarak Siyah-Beyazlılar’ın sezon başında bonservislerine ve kiralamasına toplam 9 milyon Euro ödediği üç oyuncudan verim alınamıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ