Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'ye Trabzonlu sponsor! - Fenerbahçe Haberleri

        Şike iddiaları nedeniyle tarihinin en kötü dönemini geçiren Fenerbahçe'de hareketli günler yaşanmaya başladı. Şike teşvik iddialarına yönelik soruşturma sürecinde futbol takımının Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan menedilmesinin ardından, 24 Ağustos'ta Federasyon Başkanı Mehmet Ali AYdınlar'ın sahip olduğu Acıbadem Sağlık Grubi ile yeni sponsorluk anlaşmasının yenilenmemesi kararı alınmıştı. Sarı-lacivertiller bu hamlenin ardından hem sağlık hem de geçen sezon lig ve Dünya Şampiyonlar Kupası şampiyonluğu yaşayan kadın voleybol takımına sponsor arayışına girmişti.

        DETAYLARI BUGÜN AÇIKLANACAK

        Arayışlar sonuç verdi ve Fenerbahçe, Trabzon'a bağlı Düzköy ilçesinde 1943'te dünyaya gelen doktor Azmi Oğluoğul'nun sahip olduğu Universal Hastaneler Grubi ile anlaştı. İşbirliğinin detayları bugün Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçeli yöneticiler ve Universal Grubu'nun üst yönetiminin katılacağı basın toplantısıyla kamuoyuna duyurulacak.

        AZMİ OFLUOĞLU KİMDİR?

        1968'de İStanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni bitirdi. Doktor olduktan sonra hastanesini kurmak ve uluslararası standarlarda sağlık hizmeti vermek amacıyla, 1976'da ilk olarak dönemin en modern ayaktan tanı ve tedavi merkezlerinden birini açtı. 1977'de ise sahibi olduğu sağlık gurubunn ilk hastanesi olarak Aksayar Vatan Hastanesi'ni hizmete açtı. Oğluoğlu, Türkiye7nin en büyük ve döneminin en8 modern hastanesi olan Alman Hastanesi'ni 1992'de kendi grubuna dahil etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ