Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fatih Terim’in soyunma odasındaki tepkilerinden en çok nasibini alan iki ismin Hamit Altıntop ve Burak Yılmaz olduğu öğrenildi - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR / Haluk AYYILDIZ

        G.Birliği maçında da bekleneni veremeyince devre arasında yerini Umut’a bırakan Burak’la görüşen Terim’in, “Varlığın ile yokluğun belli değil. Kafanı topla” dediği bildirildi. Milli Takım’da sağ bek oynaması çok tartışılan Hamit’i ikinci yarıda Eboue’yi çıkarınca sağ beke çeken Terim, gurbetçi yıldızın performansı karşısında da hayal kırıklığına uğradı.

        Terim’in, “Adamlar yanından elini kolunu sallaya sallaya geçiyor, ayağını bile kaldırmıyosun” dediği ifade edildi.

        TOPARLANIN

        Galatasaray’da son haftalarda oynanan kötü futbol ve alınan başarısız sonuçlar, Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak kritik Cluj karşılaşması öncesinde Florya’da adeta olağanüstü hal ilan edilmesine yol açtı. Gençlerbirliği deplasmanında mağlup durumdayken öne geçtikleri maçta, tekrar geriye düşüp, son anda beraberliğin kurtarılması teknik direktör Fatih Terim’i oldukça kızdırdı.

        HESAP SORDU

        Futbolcularından yenilen goller için hesap soran İmparator, salı günü oynayacakları Cluj maçı öncesinde ise önemli uyarılarda bulundu. Florya’da tüm izinleri kaldıran Terim, “Cluj maçında aynı hataları istemiyorum. Bu maçı kazanamazsak varın gerisini siz düşünün” uyarısını yaptı.

        Maçtan sonra soyunma odasında esip gürleyen Fatih Terim, “Öne geçtiğiniz maçta üstünlüğünüzü 2 dakika koruyamıyorsunuz. Bu ne hal böyle?” diyerek öğrencilerine çıkıştı. Terim’in, istediklerini yapamayan oyuncularını da fırçaladığı belirtildi. Amrabat, Eboue, Emre, Melo, Hamit, Semih ve Dany’i hatalarından dolayı sert dille uyaran teknik adam, “Cluj maçında sizi böyle görmek istemiyorum, bir an önce toparlanın” diye konuştu.

        HTSPOR / Erhan TELLİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ