Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Fatih Terim moralsiz futbolculara terapi uyguluyor... - Futbol Haberleri

        Galatasaray’da üst üste gelen kötü sonuçlar ve son olarak Şampiyonlar Ligi’nde yaşanan Cluj beraberliği, takımını toparlamak isteyen teknik direktör Fatih Terim’i bir kez daha harekete geçirdi. Hafta sonu ligde oynayacakları Kayserispor maçı öncesinde Florya’da oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştiren tecrübeli teknik adam, ligin önemine dikkat çekti. Terim, oyuncularına yönelik “Geçen sezon şampiyon olan da bu takım, bu sene her şeye rağmen liderliğini sürdüren de bu takım. O puanları kaybeden de sizsiniz, kazanacak olan da yine sizlersiniz. Ben sizlere sonuna kadar inanıyorum çocuklar. Yeter ki her maçta sahaya yüreğinizi koyduğunuzu ve sonuna kadar mücadele ettiğinizi göreyim” konuşmasını yaptı.

        ‘CLUJ MAÇINI UNUTUN’

        Fatih Terim’in önce oyuncularıyla sıcak bir şekilde bayramlaşıp ardından moral verici bu konuşmayı yaptığı, bazı konularda uyarılarda bulunmayı da ihmal etmediği vurgulandı. Takıma, Devler Ligi öncesi ve sonrası lig maçlarında kaybedilen puanları da hatırlatan İmparator’un, “Artık ligde kredimiz bitti. Bundan sonra ne basit hatalar, ne gol yollarında beceriksizlikler, ne de puan kaybı istemiyorum. Cluj maçını bir an önce unutun ve lige konsantre olmaya çalışın. İyi oynayın ve kazanın. Galibiyet serisi yakalayıp herkese bu takımın ne kadar kaliteli olduğunu bir kez daha hatırlatın” ifadelerini kullandı.

        ALBAYRAK MORAL VERDİ

        Bu arada dünkü idmana sakat Melo ve Semih katılmadı. Sol kasığında yaralanma olan Sercan da tedavi oldu. Yönetici Abdurrahim Albayrak ise takımı yalnız bırakmadı ve moralsiz olan oyunculara destek verdi. Kurban Bayramı’nın ilk gününde soluğu Florya’da alan Albayrak, takım ve teknik heyetle bayramlaştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ