Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa futbolcu Özer Hurmacı, sezonu ilk 4 sırada bitirerek gelecek yıl Avrupa kupalarına katılacaklarına inandığını söyledi - Kasımpaşa Haberleri

        Özer Hurmacı yaptığı açıklamada, Süper Lig'de son 6 haftaya girdiklerini hatırlatarak, puan kaybı yaşamak istemediklerinin belirtti.

        Beşiktaş ve Bursaspor ile büyük bir yarışa girdiklerine işaret eden tecrübeli futbolcu, "Şu an 4. sıradayız ve ligin her bölgesinde iyi bir yarış var. Beşiktaş ve Bursaspor'u geçerek ligi 3. sırada bitirmek istiyoruz. Son 6 haftayı en iyi şekilde değerlendirip ligi ilk 4 sırada bitireceğiz ve Avrupa kupalarına katılacağız" diye konuştu.

        Hurmacı, sezon başı lige yeni yükselen bir takım olduklarını ve yepyeni bir kadroyla yola devam ettiklerini vurgulayarak, "Geçen sezon Galatasaray da yeni bir takımla şampiyon olmuştu. Kasımpaşa da bu sezon çok kaliteli bir kadro kurdu. 3. hafta takıma dahil oldum ama hiçbir adaptasyon sıkıntısı yaşamadım. Takımın kalitesi ilk 6'nın içinde olacak şekilde. Takım ruhunu yakalarsanız bu hedef artar. Biz de ilk seneden takım ruhunu yakaladık. En büyük artımız da bu" dedi.

        Önlerinde küme düşme potasında olan Akhisar Belediyespor ve Orduspor maçları olduğunu hatırlatan Özer, "Bu maçlar hem bizim hem de rakiplerimizin kaderini etkileyecek. Büyük takımlara karşı biraz daha iyi motive oluyoruz. Düşmemeye çalışan takımlar sert oynuyor. Bazen kazanmak için her şeyi yapabiliyorlar. Onlara karşı oynamak daha zor oluyor" görüşünü dile getirdi.

        "ÇOK BÜYÜK BİR KULÜP OLACAĞIZ"

        Özer Hurmacı, lacivert-beyazlı kulübe gelerek çok doğru bir tercih yaptığını söyledi.

        Özer, sadece taraftar desteğiyle büyük takım olunamayacağını ifade ederek, sözlerine şöyle devam etti:

        "Buraya gelerek ne kadar doğru bir tercih yaptığımı zaten performansımla gösterdim. Büyük takımlar sadece taraftarıyla büyük olmuyor. Türkiye'de 9. yılım ve şunu rahatlıkla söylüyorum, Kasımpaşa büyük bir kulüp olma yolunda. Büyük takımların stresi ve medya desteği yüksektir. Bunun yanında futbolcunun özel hayatı oldukça kısıtlıdır. Kasımpaşa'da özel hayatım konusunda çok rahatım. Bir özel hayatım var ve bu kimseyi ilgilendirmez. Burası büyük kulüp ama kimse karışmıyor hayatıma. Bu performansıma hiç şüphesiz yansıyor. En büyük avantajım bu. Kısa sürede Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri olacağız, bunu da herkes görecek."

        Kariyerinin en gollü sezonunu geçiren ve performansıyla takımın üst sıralarda olmasına katkı yapan Özer Hurmacı, A Milli Takım formasını tekrar giymek istediğini söyledi.

        Ligde bu sezon 6 gole imza atan Hurmacı, daha önce 3 kez giydiği ay-yıldızlı formayı özlediğini belirterek, "Bu sezon performansımla milli takıma seçileceğime inanmaktan ziyade, bekliyorum. Günü gelince hocam bana o şansı tanıyınca en iyi şekilde tekrar kullanacağım. Milli takım bir futbolcu için en üst noktadır. O formayı da tekrar giyeceğim" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ