Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Orduspor Beşiktaş-Orduspor maçında sakatlanan Ordu kalecisi Fornezzi ameliyata alındı - Futbol Haberleri

        Beşiktaş maçı sonrası kaburgalarında şiddetli ağrı hisseden ve fenalaşan Orduspor kalecisi Saso Fornezzi hastaneye kaldırıldı. Kaburgasının kırıldığı ve dalağının yırtıldığı anlaşılan kaleci acil olarak ameliyata alındı.

        Orduspor Kulübü Medya Sorumlusu Hanefi Ceyhan yaptığı açıklamada, karşılaşmanın sonlarına doğru Beşiktaşlı futbolcu Niang ile çarpışan Fornezzi'nin maçtan sonra fenalaştığını belirtti.

        Ceyhan, "Kalecimiz, Niang ile çarpıştıktan sonra yapılan tedaviyle maçı bitirdi. Ancak soyunma odasına gittiğimizde birden yere yığıldı. Acil şekilde ambulans çağırıp hastaneye kaldırdık. Burada yapılan kontrollerde dalağında yırtık olduğu tespit edildi ve ameliyata alındı" diye konuştu.

        ORDUSPOR'DAN AÇIKLAMA

        Orduspor Kulübü’nün internet sitesinden yapılan açıklamada Fornezzi’nin durumuyla ilgili olarak şu açıklama yapıldı:

        “Başarılı kalecimiz Saso Fornezzi, Beşiktaş-Orduspor karşılaşmasında Niang ile çarpıştıktan sonra ağrılarına rağmen maçı tamamlamıştır. Ancak soyunma odasında fenalaştığı için Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alınmıştır. Dalağında meydana gelen yırtılma nedeni ile başarılı bir operasyon geçiren Fornezzi’nin yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ