Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze açıklamalarda bulundu - Kasımpaşa Haberleri

        Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Eskişehirspor maçını 2-1 kaybettikleri için üzgün olduklarını bildirerek, kendileri açısından çok önemli puanı kaybettiklerini söyledi.

        Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Arveladze, Eskişehirspor maçının beklendiği gibi geçtiğini belirterek, "Beklediğim gibi bir maç oldu. Eskişehirspor, her maçta topu iyi çeviren bir ekip. İlk yarıda pozisyon vermedik. Güzel bir gol de attık. İkinci devre aslında daha iyiydik. İki güzel pozisyon bulduk. Maalesef pozisyon vermeden iki gol yedik. İlk gol çok kaliteliydi. Onda fazla bir şey yapamazdık. İkinci golde ise hem kademede hem de topa baskı yaparken hata yaptık. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Bizim için alınması gereken çok önemli bir puandı ama olmadı" diye konuştu.

        Kendisinin sezon sonunda takımdan ayrılacağı yönünde çıkan haberlerin takımı etkileyip etkilemediği şeklindeki bir soruya Arveladze, "İkinci devrede hep haberler çıkıyor. İyi oynadık ama puan alamadık veya kötü oynadığımız maçları kazandık. Takımı her zaman her şey etkiler ama sonuçta herkes profesyonel oyuncu. Yapmamız gereken şeyi yapacağız" cevabını verdi.

        Avrupa kupalarına gitmelerinin zora girdiğini aktaran Gürcü teknik adam, "Son maça kadar her şeyi yapmaya çalışacağız. Alınabilecek 9 puan var. Artık bizim elimizde değil. Kolay olmayacak" dedi.

        İstanbul temsilcisinin defans oyuncusu Barış Başdaş ise çok önemli 3 puanı kaybettiklerini vurgulayarak, "İlk yarıda öne geçtik ama ikinci yarıda rakibimizin pozisyon bulmadan galip gelmesi üzücü bir durum. Bugün alacağımız 1 puan çok önemli olabilirdi. Önümüzde 3 maç daha var. Bunları iyi değerlendirerek Avrupa kupalarına gitmeyi umuyoruz ama şu an için zor görünüyor" ifadelerini kullandı.

        Eskişehirspor karşısında çok iyi bir fırsatı kaçırdıklarını dile getiren Kasımpaşalı futbolcu Tabare Viudez de karşılaşmadan puan alamadıkları için üzgün olduklarını kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ