Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Paşa’nın tecrübeli yıldızı Kerem, İstanbul BŞB’nin durumunun kendilerini ilgilendirmediğini söyledi - Kasımpaşa Haberleri

        HTSPOR / Volkan KÖSE

        Kasımpaşa’nın orta alandaki başarılı isimlerinden olan Kerem Şeras, yarın oynayacakları İstanbul BŞB maçı hakkında konuştu. Kerem, “Avrupa hedefimiz vardı ama olmadı. Her takımın inişli-çıkışlı dönemleri olabiliyor. Üzüldüğüm nokta, kaybettiğimiz maçlarda da çok iyi oynamış olmamız. İstanbul BŞB’nin durumu belli, küme düşme korkuları var. Ancak bu durum bizi ilgilendirmiyor. Sahaya çıkıp topumuzu oynayacağız. Kulaklarımızı tıkayarak, hiçbir dedikoduya mahal vermeden, sezonu güzel bir galibiyetle bitirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

        İDMANDA 4 EKSİK

        Öte yandan Lacivert-Beyazlı ekip, Süper Lig’in son haftasında İstanbul BŞB ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün sabah yaptığı çalışmayla sürdürdü. Çalışmaya Barış, Viudez, Firtzler ve Sarmov katılmazken; Elyasa ve Abdurrahman takımdan ayrı düz koşu yaptı. Antrenman pas çalışması, şut çalışması ve çift kale maçla tamamlandı. Kasımpaşa, yarın 19:00’da Olimpiyat Stadı’nda oynayacağı İstanbul BŞB maçıyla sezonu kapatacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ