Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Kayseri Kadir Has Stadı’ndaki Türkiye Süper Kupa finalinde F.Bahçe ve G.Saraylı yöneticiler ayrı ayrı yerlerde oturacak - Galatasaray Haberleri

        Fenerbahçe ile Galatasaray arasında esen soğuk rüzgarlar Kayseri'de de dinmeyecek. Çünkü sürekli, 'Bir arada oturmayız' diye mesajlar veren iki takım yöneticilerini TFF protokolle birbirinden ayırdı.

        11 Ağustos'ta Kadir Has Stadı'nda oynanacak karşılaşmada F.Bahçeli yönetici ve idarecilere 109 ve 110 numaralı localar tahsis edildi. Bu iki locadan F.Bahçeliler maçı izleme fırsatı bulabilecek. G.Saray'a ise 114 ve 115 numaralı localar verildi. Geçen sezon Kayserispor'la oynanan lig maçında Fatih Terim cezalı olduğu için yine maçı bu locadan izlemişti. Fatih Terim tekrar eski yerinde oturacak. G.Saraylı yöneticiler de bu localardan mücadeleyi izleyecek.

        KAYSERİ’DE DEVLET ARA BULUCU OLACAK!

        Bu maçta ilk kez kulüp idarecileri devlet protokolünden uzak tutulacak. TFF yöneticilerinin de yer alacağı protokol tribünü ise iki takım yöneticilerine ayrılan locanın tam ortasında bulunuyor. İlk başta 25 kişi olarak düşünülen, daha sonra da gelen talep üzerine önce 40, sonra da 60 kişiye çıkartılan protokole hemen hemen bütün bakanların gelecekleri bildirildi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da maça gelme ihtimali üzerine böyle bir protokol uygulaması yapıldığı bildirildi.

        İKİ BAŞKAN DA GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYOR...

        Bu mücadeleye F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ın gidip gitmeyeceği merak konusu. F.Bahçe Başkanı geçen sezon Ankara'da Trabzonspor'la oynanan kupa maçına ortamı germemek için gitmeme kararı almıştı. Yıldırım'ın bu maça da gitmesi beklenmiyor. G.Saray Başkanı Ünal Aysal ise, "Aziz Yıldırım'la aynı yerde olmam. Bizim renklerimizden nefret ettiğini söyleyen biriyle aynı ortamda bulunma ihtimalim yok" çıkışını yapmıştı.

        Akşam

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ