Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Yılport Samsunspor Samsunspor Başkanı Emin Kar 9 maçlık yenilmemelerine dikkat çekerek, "Bu bizim nazarlığımız" dedi - Yılport Samsunspor Haberleri

        PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Emin Kar, "9 maçtır yenilmiyoruz, bu bizim nazarlığımız" dedi.

        Kar, ligde iç sahada oynadıkları maçlarının 3'ünü kazandıklarını ve kalan 6 maçı da kazanmak istediklerini söyledi. İç sahadan 6 maçta 18 puan almaları halinde puanlarını 60'a yükselteceklerini belirten Kar, şöyle devam etti:

        "60 puana ulaşabilirsek, deplasmandan alacağımız ekstra puanlar ligde konumumuzu belirler. Boluspor maçı kazanmamamız gereken bir maçtı, oyuncularımız bunu başardı. Şansızlık, iki kalecimiz sakatlandı ama genç bir kaleciyi yani Furkan Köse'yi kazandık. Boluspor karşısında çok iyi mücadele gösterdi. Oynamayan futbolcularımızın yerine oynayanlar da aynı mücadeleyi gösteriyor. Artık takım olduk, eksiğimiz var ifadesini kullanmıyoruz. Bu hafta perşembe günü Gaziaptep Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda, 4 gün sonra da iç sahada 1461 Trabzon ile oynayacağız. Bu maçlar daha fazla anlam kazandı. İnşallah bu maçlarda da galibip gelirsek isteğimiz hedefe doğru yürüyeceğiz."

        Takımın 9 haftadır mağlubiyet yüzü görmediğini hatırlatan Kar, "Bu bizim nazarlığımız, nazar değmez inşallah. Takımımız asla yenilmeyi hazmedemiyor" diye konuştu.

        "ŞEHİRDEN YARDIM İSTİYORUZ"

        Samsunlu iş adamlarına çağrıda bulunan Kar, "Artık herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor. Maddi anlamda sıkıntılarımız var. Şehirde herkese büyük iş düşüyor. Biz elimizden geldiğini yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da yapacağız ama desteğe ihtiyacımız var. Şehrin bize vereceği yardımlarda Süper Lig'e daha kolay çıkacağımıza inanıyorum. Sadece 2 veya 3 kişinin verdiği destekle bu işin gitmediğini düşünüyorum. Açıkçası şehirden yardım istiyoruz" ifadesinin kullandı.

        PUAN SİLME RİSKİ KALKTI

        Geçmişte takımlarında forma giyen Phiri ve Ben Ofoso'nun alacaklarını ödeyerek FIFA'nın küme düşürme ya da puan silme riskini ortadan kaldırdıklarına işaret eden Kar, "Sadece burada o dönem kulüp başkanlığı yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a yüklenmenin manası yok. Çünkü Yılmaz'dan sonra da bir sürü başkan Samsunspor'a geldi ve bu sorun çözülmedi. Bunun için geniş kapsamlı basın toplantısı düzenleyeceğim" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ