Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray transfer, Sneijder transfer, Drogba transfer - Galatasaray Haberleri
        1

        DROGBA'YA SON TEKLİF
        Galatasaray'da Didier Drogba konusunda yeni stratejisini belirledi. Sarı-kırmızılı kulüp ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Fildişili yıldız ile bir kez daha masaya oturan Galatasaray Yönetimi, 1+1 yıllık yeni teklifi masanın üstüne koydu.

        2

        Drogba'nın Galatasaray ile 2 yıllık sözleşme imzalamak istemesi ve şu anda aldığı garanti ve maç başı ücretlerin aynen devam etmesini istemesinin ardından eli kolu bağlayan sarı-kırmızılı yönetim, Fildişili yıldıza son olarak 1+1 yıllık yeni sözleşme teklif etti ve 15 bin Euro olan maç başı ücretini 25 bin Euro'ya çekti, 4 milyon Euro olan garanti ücretini de 3 milyon Euro'ya düşürdü.

        3

        DROGBA'YA 10 GÜN SÜRE...
        Didier Drogba ile yola devam etmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, Fildişili yıldıza kesin kararını vermek için 10 günlük bir süre verdi. 15 Mayıs'a kadar Drogba'da cevap bekleyecek olan Galatasaray, Fildişili yıldızın talep ettiği sözleşme şartlarında diretmesi durumunda rotasını listesinde bulunan alternatif isimlere çevirecek.

        (Sporx)

        4

        SNEİJDER'A ESKİ TAKIMI TALİP
        Eredivisie’de üst üste 4. şampiyonluğunu elde eden Ajax gelecek sezonun yapılanmasına şimdiden başladı. 34 yaşındaki oyuncusu Christian Poulsen ile yolları ayıran Hollanda ekibi gelecek sezon için takıma tecrübeli bir oyuncu katmak istiyor. Akla ilk gelen isimlerse Wesley Sneijder ve Rafael van der Vaart.

        5

        Hollandalı gazeteci Willem Vissers de dün yayınlanan NOS Studio Soccer programında bu iddiaları gündeme getirdi. Programdan birkaç gün önce Ajax teknik direktörü Frank de Boer ile bir röportaj gerçekleştiren Vissers Hollandalı teknik adamın Sneijder ve Van der Vaart ikilisinden birini almak istediğini belirtti.

        6

        Programda Rafael van der Vaart’ın transfer olma ihtimalinin daha yüksek olduğu çünkü Hamburg ile küme düşme ihtimalinin bulunduğu ifade edildi. Sneijder 2002-2007, Van der Vaart ise 2000-2005 yılları arası Ajax forması giymişlerdi.

        (Ajansspor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ