Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Taraftara galibiyet armağanı! - Futbol Haberleri

        Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Evsel Yılmaz, Gençlerbirliği maçında takımın ilk yarıda taraftarın da olmaması nedeniyle şaşkınlık yaşadığını belirterek, ikinci yarıda toparlanıp iyi bir oyun ve net bir skorla sahadan galip ayrılmayı bildiklerini söyledi.

        Sezon öncesi ''5 maçta 15 puan'' hedefini ortaya attıklarını anımsatan Yılmaz, ilk iki haftada bu hedefte bir sapma olmadığını, seriyi uzun süre sürdürmek istediklerini ifade ederek, şöyle konuştu: ''Biz takımımıza ve teknik heyetimize sonuna kadar güveniyoruz. Futbolcularımız her geçen gün daha iyi oynuyor. Keşke dünkü maç seyircili oynansaydı. Gençlerbirliği galibiyetini maçı seyredemeyen, ama takımını desteklemek için stat dışında bekleyen taraftarlarımıza armağan ediyoruz.''

        -FUTBOLCULARA 2 GÜNLÜK İZİN-

        Bursaspor'da, 2-0 kazanılan Gençlerbirliği maçı sonrası futbolculara 2 gün izin verildi.

        Dünya Kupası Avrupa elemelerinde mücadele edecek A Milli Takım'ın 6 Eylül'de Ermenistan, 10 Eylül'de de Belçika ile yapacağı maçlar nedeniyle lige verilen arada, yeşil-beyazlı futbolcular 2 gün dinlenecek.

        Bursaspor, deplasmanda Sivaspor ile iki hafta sonra yapacağı maçın hazırlıklarına, 3 Eylül Çarşamba gününden itibaren başlayacak. A.A.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ