Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Spor Adnan Polat'ın istifası cebinde - Spor Haberleri

        Beşiktaş maçı sonrası tribünde taraftarın protestoya başlamasıyla, Trabzon karşılaşmasında Ali Sami Yen’de olacakları anlayan Özhan Canaydın’ın faturaya Polat’a kesmek için bir haftalık ’kürle’ okları yardımcısına çevirmesi şaşkınlıkla karşılandı. Liseli-Alaylı tartışmasıyla alaylı kanadın temsilcisi Adnan Polat’ı tribünleri organize etmek gibi bir ithamla başbaşa bırakan Canaydın, şimdi koltuğundan gelişmeleri izliyor. Polat ise istifa mektubunu çoktan yazdı. Ama bunu işleme koymak için doğru zamanı bekliyor. Çünkü şu anda çok önemli prejelerin son aşamasına gelindi ve olası bir ayrılık halinde yaşanacak krizden dolayı ’Hain’ damgası yemekten çekiniyor.

        YÖNETİM DÜŞMEK ÜZERE

        G.SARAY şampiyonluk yarışının içindeyken, Riva ve Seyrantepe gibi önemli projeler bitmemişken bırakıp gitmenin doğru olmadığını düşünen Adnan Polat istifa ederse yönetimin büyük bir kısmı da onunla birlikte hareket edecek. Bu isimlerin Haldun Üstünel, Engin Akçakoca, Işın Çelebi, Tunca Hazinedaroğlu ve Ahmet Dedehayır olduğu öğrenilirken, 6 kişinin istifası durumunda 10 asil 5 yedek üyeden oluşan yönetim kurulu otomatik olarak düşüyor ve olağanüstü genel kurul yolu açılıyor.

        Konu ile ilgili olarak açıklama yapmaktan kaçınan Adnan Polat, “Polemiklere girmem. Çünkü bitirmemiz gereken projeler ve kazanmamız gereken bir şampiyonluk var. Ve şu anda gerçekten içi boş konularla uğraşacak vaktim yok. G.Saray için çalışıyorum. Hiç vakit kaybedemeyiz. Önemli bir dönemeçte arabayı yanlış bir yola sokmamak için dikkat etmek zorundayız. Bu sadece benim dikkatimle değil, tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımın dikkatiyle olacaktır. G.Saray markasına yakışır bir yönetim göstermeliyiz” diye konuştu.

        Fakat söyledikleriyle suya sabuna dokunmayarak yaşanan gerginliğin daha da artmamasını istediği her halinden belliydi. G.Saray’da önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmelerin herkes tarafından merakla beklendiği ortadayken, Trabzonspor maçında taraftardan büyük tepki alan başkan Özhan Canaydın’ın takınacağı tavır belirsizliğini koruyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ