Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Spor Tuncay'da sürpriz kriz - Spor Haberleri

        İngiliz kulübünün, her şeyin kurallara uygun olarak yapılmasını istediği, Şehit'in işi resmi prosedüre uydurmaya çalıştığı iddia edildi

        Fenerbahçe ile yollarını ayırarak, İngiltere'nin Middlesbrough Kulübü ile anlaşma yapan Tuncay Şanlı'nın transfer sürecinde sürpriz bir kriz çıktığı iddia edildi.

        Ada'ya gidebilmek için vize bekledikleri ileri sürülen ve bugün İngiltere yolculuğuna çıkması beklenirken, seyahati yarına erteleyen yıldız oyuncunun menajeri Erdinç Şehit'in menajerliğinin kabul edilmediği ve parasının gönderilmediği öğrenildi. Şehit'in, FIFA belgesi olmamasından dolayı pürüz çıkaran İngiliz kulübünün, her şeyin yasal olarak gerçekleştirilmesi gerektiğini belirterek, "Bize FIFA lisansı bulunan bir menajerin hesap numarasını verin, parayı gönderelim" mesajını yolladığı iddia edildi. Bundan dolayı güç durumda kalan Şehit'in soruna çare aradığı ifade edildi. Tuncay Şanlı'nın yetişmesinde ve bugünlere gelmesinde büyük katkısı bulunan, milli oyuncuya adeta ağabeylik yapan Erdinç Şehit'in, bundan dolayı FIFA belgesi bulunan bazı isimlerle flört halinde bulunduğu vurgulandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ