Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol Lang dönemi başladı! - Voleybol Haberleri

        Plaza Otel'de gerçekleştirilen ve Türk Telekomspor Kulübü Başkanı Feridun Bilgin, Türk Telekom Voleybol Şubesi Sorumlusu Mehmet Toros ve Türk Telekom Voleybol Takımı Genel Menajeri Cengiz Atabek'in hazır bulunduğu imza töreninde, dünyaca ünlü antrenör Lang Ping kendisini sezon sonuna kadar mavi-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

        Türk Telekomspor Kulübü Başkanı Feridun Bilgin, yaptığı açıklamada, Türk voleybolunun çıtasını yüksetlmek için uğraştıklarını belirterek, ''Biz, Aguero'yu transfer ettikten sonra yıldız oyuncuların Türkiye'ye bakışı değişti. Daha önce çok paralar verseniz bile getiremeyeceğiniz yıldız voleybolcular, artık Türkiye'ye transfer oluyor. Buna önayak olduğumuz için mutluyuz'' dedi.

        Bilgin, Lang Ping'in Türk voleyboluna çok şey kazandıracağına da inandıklarını belirterek, dünyaca ünlü antrenör ile uzun süreli çalışmak istediklerini sözlerine ekledi.

        Türk Telekom Voleybol Şubesi Sorumlusu Mehmet Toros ise Lang Ping'in son olarak 2008 Pekin Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalya kazandığını hatırlatarak, ''Demir Çekiç'' lakaplı çalıştırıcının dünyanın en ünlü ve en saygıdeğer antrenörlerinden birisi olarak bilindiğini kaydetti.

        Türk Telekom ile büyük başarılara imza atmaya geldiğini belirten Lang Ping de, ''Buraya çok çabuk bir kararın ardından geldim. Olimpiyatlar sonrasında bir süre dinlenme fırsatım oldu. Şimdi yeniden başlama zamanı. Bugüne kadar birçok ülkede çalıştım. Türkiye liginin bu sezon çok zor geçeceğini düşünüyorum. Çok büyük oyuncular Türkiye'de oynuyor. Bizim de çok iyi oyuncularımız var. Geçen sezon 3. olmuştuk. Bu sezon çok daha başarılı olmak istiyoruz. Ama kolay olmayacak. Sporcularıma da söyledim, çok ama çok çalışacağız'' diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ