Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Miguel Crespo Türk mü oluyor? Stefan Kuntz'dan Crespo açıklaması! - Son dakika Fenerbahçe haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Portekizli Miguel Crespo'nun A Milli Futbol Takımı'nda oynaması gündeme gelmişti.

        2

        26 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada şunları söylemişti: "Portekiz Milli Takımı ile Dünya Kupası'na gidemeyeceğim için hayal kırıklığı yaşamadım."

        3

        "Portekizli çok oyuncu var, bir gün çağrılmak için ben çalışmalarıma devam edeceğim. Türk Milli Takımı'ndan teklif gelse bir teklif gelse oturup ailemle değerlendirmem gerekir."

        4

        "Küçüklüğümden beri Portekiz Milli Takımı'nda oynamanın hayali kurarak büyüdüm ama Türk Milli Takımı'ndan teklif gelse tabii ki mutlu olurdum. Bunu ailemle düşünmem gerekirdi"

        5

        KUNTZ'TAN 'CRESPO' AÇIKLAMASI

        A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, konuyla ilgili açıklama yaptı.

        6

        Tivibu Spor'a konuşan Alman çalıştırıcı, "Zamanı gelirse Türk vatandaşı olursa bu konu hakkında bir düşünce sarf edebiliriz" ifadelerini kullandı.

        7

        Sarı-lacivertli taraftarların oylarıyla son iki ayın futbolcusu seçilen Miguel Crespo, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 20 maça çıktı ve takımına 2 gol, 2 asistlik katkıda bulundu.

        8

        ARDA GÜLER YORUMU

        Kuntz, yine Fenerbahçe'den Arda Güler'in Milli Takım'a seçilmesi ile ilgili şunları söyledi:

        9

        "Uluslar Ligi kadrolarında dikkat ettiğimiz konu, haziran ayında ve son kampta çok fazla oyuncu rotasyonunu yapmamaktı. Uluslar Ligi'ndeki hedefimize o oyuncularla ulaşmak istedik."