Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor'da kim elendi, adadan kim gitti? 10 Haziran 2022 Survivor dokunulmazlık oyunu hangi takım kazandı ve haftanın üçüncü eleme adayı kim oldu?
        1

        Survivor'da finale sayılı günler kala heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Sunucu Murat Ceylan'ın "Bugün Türkiye'den sizleri şaşırtacak büyük bir misafirimiz var. Hazırsanız alkışlarınızla ödülünüzü çağırıyorum" ifadeleri rekabetin dozunu arttırdı. Peki, 10 Haziran Cuma günü Survivor All Star'da neler yaşandı, dokunulmazlığı kim kazandı? İşte, dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve 3. eleme adayı hakkında...

        2

        SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

        Survivor dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. 3. dokunulmazlık oyununda ilk turu 8-5'lik skorla Kırmızı Takım kazandı. İkinci turu 8-4'lük skor ile Mavi Takımın kazanmasıyla Mavi Takım durumu beraberliğe getirdi. En iyileri ise 3-1'lik skorla Kırmızı Takımın kazanmasıyla dokunulmazlık oyununu kazanan takım Kırmızı Takım oldu.

        3

        SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

        Survivor'da üçüncü eleme adayı açıklandı. Haftanın ilk eleme adayı Ayşe Yüksel olmuştu. Haftanın ikinci eleme adayı ise oy çoğunluğu ile Batuhan Karacakaya oldu. Üçüncü isim ise yapılan oylama sonucunda Hikmet oldu. Haftanın performans birincisi ise Anıl'ı eleme adayı gösterdi. Oylama sonucunda yarın bu 4 kişiden biri adaya veda edecek.

        4

        SURVİVOR YENİ TAKIMLAR

        Mavi Takım

        ATAKAN (Haftanın Kaptanı)

        Berkan

        Nisa

        Ogeday

        Hikmet

        Kırmızı Takım

        NAGİHAN (Haftanın Kaptanı)

        Ayşe

        Adem

        Anıl

        Batuhan

        5

        SURVİVOR'DA EN SON KİM ELENDİ?

        Survivor'da en son adaya veda eden isim Evrim Keklik oldu.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ