Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Talat Bulut'un rol arkadaşı Ayşegül Çınar'dan taciz açıklaması - Magazin haberleri
        1

        Talat Bulut'un, başrolünü oynadığı 'Yasak Elma'nın setinde kostümcü Özge Ş.'yi taciz ettiği iddia edilmişti. Ancak savcılık takipsizlik kararı vermişti.

        2

        Çekimler 3 hafta önce başladı, dizi 10 Eylül'de yayına girdi. Dizide Talat Bulut'un kızı 'Lila'yı oynayan Ayşegül Çınar katıldığı '2. Sayfa' programında yaşanan taciz olayına inanmadığına ve Bulut ile sürekli birlikte olduğunu söyledi.

        3

        "ÖZGE'NİN BÖYLE BİR ŞEY YAPABİLECEĞİNİ DÜŞÜNMEDİK"

        Taciz olayının takipsizlikle sonuçlanmasının ardından 'Yasak Elma' setine geri dönen Talat Bulut'un, kostüm asistanı Özge Ş. ile yaşadığı olay hakkında konuşan Ayşegül Çınar, "Özge'yi çok iyi tanımıyorum. Beni de birkaç kez giydirmişti. Zaten 1-2 haftadır sette çalışıyordu, şu an bizde devam etmiyor. Çok şeker bir kızdı böyle bir şey yapabileceğini düşünmedik.

        4

        "TALAT BULUT'U TANIDIĞIM KADARIYLA BÖYLE BİR ŞEY YOK"

        Ben Talat ağabeyi yakından tanıdığım için açıkçası bu olaya pek inanmadım, konduramadım. Böyle bir şey olsa kesinlikle hissederdim. Olmuş diye sorarsanız bence olmamıştır biz hepimiz oradaydık.

        5

        Benim tanıdığım kadarıyla böyle bir şey yok ve olay yargılanarak bitti. Biz sezon finalinin son sahnesini çekene kadar bu konu hiç geçmedi. Neden bu konu o gün çıkmadı da 6 gün sonra olay ortaya çıktı ben de bunu anlamıyorum.'' dedi.

        6

        TALAT BULUT'A ÖZEL KARAVAN

        Ayşegül Çınar sözlerine şöyle devam etti: ''Olaydan sonraki set günlerimizde hiçbirimiz rollerimize konsantre olamadık. Çekimler birkaç kez tekrar edildi. Çünkü gerginlik hakimdi.