Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde Balıhoca Mahallesi merasında gelişigüzel dökülen atıklar çevre kirliliğine sebep oldu. Bölgeden paylaşılan fotoğraflar, korunması gereken doğal alanlardan biri olan meranın atıklarla kirletildiğini gözler önüne serdi.
        Muratlı ilçesinde Balıhoca Mahallesi mera alanına, kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından çuvallar içerisinde döküldü. Gri renkli, tozlu ve bloklaşmış haldeki atığın sanayi tipi çimento ve alçı artığına benzediği belirtildi. İhbar üzerine yetkililer tarafından konuyla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi. Ayrıca çuvalların üzerindeki marka ve yazıların da incelenerek atığın hangi firma veya şantiyeden çıktığının tespit edilmeye çalışılacağı ifade edildi.
        Vatandaşların çevre kirliliğiyle ilgili gördükleri durumları ALO 181 Çevre Hattı üzerinden bildirebileceği, mera alanlarının sorumluluğunda bulunan jandarma çevre timlerine de şüpheli araç veya kişiler hakkında bilgi verilebileceği hatırlatıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler