Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde kemik tozu ve hayvansal yağ üretimi yapılan fabrikada meydana gelen patlamada 1 işçi hayatını kaybetti.
        Olay, Hayrabolu Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren fabrikada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle yaşanan patlamanın ardından bölgeye sağlık, AFAD, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
        Patlamada fabrikada çalışan 48 yaşındaki Cumhur Önbay olay yerinde hayatını kaybetti. Ekiplerin olay yerindeki incelemeleri sürerken, patlamanın çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler