Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve PTT AŞ desteğiyle PTT Bilgi Teknolojileri AŞ tarafından hayata geçirilen Pette Çocuk Tiyatrosu, Kasım ayından itibaren ‘Pette Yollarda’ isimli oyunuyla Türkiye genelinde seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.

        Çocukların tiyatro ile buluşmasını, gu¨zel sanatlara ilgi duymalarını sagˆlamak ve kültürel gelişmelerine katkı sunmak amacıyla bir sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirilen Pette Çocuk Tiyatrosu’nun ilk oyununda PTT AŞ’nin sevimli karakteri Pette’nin yanında ekranlardan tanınan Kerem Eser de renkli bir hikaye eşliğinde rol alıyor. Elif Temuçin tarafından yazılan, Hakan Polacanlı’nın yönetmenliğini yaptığı oyun, Türkiye genelinde tiyatro salonlarında seyirciyle buluşacak. Ayrıca çocuklar AVM gösterileri ile de Pette’yle eğlenceye katılabilecekler.

        İlk gösterimi Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Binası Konferans Salonu'nda 1 Kasım'da sergilenecek Pette Çocuk Tiyatrosu, bölgede Edirne ve Kırklareli illerinin ardından tüm ülkede 20182019 eğitim ve öğretim yılında 50 bin seyirciye ulaşmayı hedefliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler