Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde aracını park edip yolun karşısına geçmeye çalışan kişiye otomobil çarptı. Şahıs olay yerinde hayatını kaybetti.

        Kaza, Tekirdağ’ın Malkara Karayolu Ahievren mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Tekirdağ'dan Malkara istikametine59 AR 999 plakalı otomobili ile seyir halinde olan Tamer Artun, daha sonra aracını yol kenarında park ederek, yolun karşısına geçmeye çalıştı. Karşıya geçmeye çalışan Artun'a o sırada B.S.'nin idaresindeki34 BPE 760 plakalı otomobil çarptı. Tamer Artun'a çarpan araç daha sonra park halindeki aracına da çarptı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler, yaptıkları incelemenin ardından öldüğü tespit edilen Artun'un cenazesini ambulansla Malkara Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.

        Olayla ilgili gözaltına alınan B.S.'nin jandarmadaki sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler