Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem TGC'den Habertürk Manşet'e ödül
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İhmallerle gelen ölümler... Denetimsizlikle yaşanan facialar ve yok olan hayatlar... Habertürk Haber Merkezi Koordinatörü Zülfikar Ali Aydın'ın kent suçlarını ele aldığı Habertürk Manşet programı Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından “En iyi Haber Programı” ödülüne layık görüldü.

        "Denetimsizlik ve ihmallerle yok olan hayatların" hikayesini anlatan programın manşeti "ihmal cinayetleri"ydi...

        “ÇOK GURUR VERİCİ”

        Habertürk markasını en prestijli TV programı ödülü ile bir araya getirmenin çok gurur verici olduğunu söyleyen Zülfikar Ali Aydın, “Bu hikayenin parçası olan çok arkadaşımız var. Verdikleri emek için önce onlara sonra da bu ödülü verdiği için Türkiye Gazeteciler Cemiyeti seçici kuruluna teşekkür ediyorum” dedi.

        Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başarı Ödülleri, önümüzdeki günlerde düzenlenecek ödül töreniyle sahiplerine verilecek.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Rojin'in İspanya'ya gönderilen telefonuna erişim sağlanamadı

        Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) öğrencisi Rojin Kabaiş'in ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada, İspanya'ya gönderilen cep telefon ile ilgili gelen son raporda cihaza erişim sağlanamadığı, yalnızca kısmi içerikli bir inceleme yapılabildiği belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ