Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem TOKİ konutları ne zaman, hangi tarihte teslim edilecek? 2022 TOKİ sosyal konut projesi teslim tarihleri açıklandı mı?
        1

        Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan TOKİ sosyal konut projesinde detaylar netleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan TOKİ ucuz konut projesine başvuru yapmak isteyenler TOKİ konutlarının ne zaman teslim edileceğini araştırmaya başladı. Peki TOKİ konutları ne zaman teslim edilecek? 2022 TOKİ sosyal konut projesi teslim tarihleri belli oldu mu? İşte merak edilen soruların yanıtı...

        2

        TOKİ SOSYAL KONUT PROJESİ NE ZAMAN TESLİM EDİLECEK?

        Beştepe'de TOKİ sosyal konut projesinin tanıtım töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu kampanya sayısı ve kalitesi bakımından dünyadaki en büyük konut yatırımı. Ülkemizin her yerinde, yüz binlerce yeni sosyal konutun, konut arsasının ve iş yerinin inşa sürecini başlatıyoruz.

        3

        Başvuruları yarın itibarıyla başlayacak ve ekim sonuna kadar sürecek sosyal konut projesinin ilk temelini yılbaşında atıyoruz. Amacımız, ilk etap konutlarını azami 2 yıl içinde bitirip hak sahibi vatandaşlarımıza teslim etmektir. Hedefimiz 81 il ve tüm ilçelerimizde 2023-28 arasında 500 bin sosyal konut, 250 bin konut amaçlı arsa, 50 bin işyeri yaparak milletimizin istifadesine sunmaktır.