Trabzonspor, İstanbul'a gitti
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında yarın deplasmanda ikas Eyüpspor ile yapacağı maç için İstanbul'a gitti.
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında yarın deplasmanda ikas Eyüpspor ile yapacağı maç için İstanbul'a gitti.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, daha sonra uçakla kentten ayrıldı.
Taraftarlar, havalimanında forma imzalattıkları teknik direktör Fatih Tekke ve futbolcularla fotoğraf çektirdi.
Bordo-mavili takımın 21 oyuncudan oluşan kafilesinde sakatlıkları bulunan Visca ve Batagov, yer almadı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.