Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Akhisarspor maçı saat kaçta, ne zaman? - Futbol Haberleri

        Trabzonspor ile Akhisarspor, Süper Lig'in 8. haftasında mücadele edecek. Ersun Yanal yönetimindeki Trabzonspor, 9 puanla 9. sırada yer alırken rakibini yenerek çıkış yakalamak istiyor. Peki, Trabzonspor-Akhisarspor maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? İşte karşılaşmanın detayları...

        Trabzonspor-Akhisarspor maçı 15 Ekim Pazar günü saat 16.30'da başlayacak. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak karşılaşmada Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. Mücadele beIN Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Uğurlu'nun yardımcılıklaarını Serkan Olguncan ve Serkan Çimen yapacak. Dördüncü hakem ise Suat Arslanboğa olacak.

        MUHTEMEL 11'LER

        Trabzonspor:Onur Kıvrak, Joao Pereira, Uğur Demirok, Jan Durica, Tomas Hubocan, Okay Yokuşlu (Bero), Jose Sosa, Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı, Olcay Şahan, Burak Yılmaz

        Akhisarspor: Milan Lukac, Miguel Lopes, Mustafa Yumlu, Caner Osmanpaşa, Ömer Bayram, Abdoul Sissoko, Soner Aydoğdu, Olcan Adın, Serginho, Daniel Larsson, Paulo Henrique

        REKLAM

        BURAK YILMAZ'IN AKHİSAR'A BOŞU YOK

        Bordo-mavililer için önemli bir viraj olan müsabakada, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın en büyük kozlarından biri, Burak Yılmaz olacak. Ligde 7 golle gol krallığı yarışında ön sıralarda bulunan oyuncu forma giymesi halinde ise Trabzonspor ile 100. maçına çıkacak.

        Sezon başında Trabzonspor'a yeniden dönen Burak Yılmaz'ın, Teleset Mobilya Akhisarspor'a karşı ise boşu bulunmuyor. Ege temsilcisine karşı forma giydiği 6 maçın 5'nde 8 gol atma başarısı gösteren oyuncu kariyerinde ise Teleset Mobilya Akhisarspor'a karşı Trabzonspor formasıyla ilk kez karşılaşacak. Golcü oyuncu Akhisarspor'a karşı attığı golleri ise Galatasaray forması altında attı.

        11. RANDEVU

        Trabzonspor ile Teleset Mobilya Akhisarspor, Süper Lig'de bugün Trabzon'da yapacakları maçla 11. kez karşı karşıya gelecek.

        İki takım arasında geride kalan 10 lig maçında bordo-mavililer, 3 galibiyet aldı. Ege temsilcisi 4 kez kazanırken 3 maç berabere tamamlandı.

        Trabzonspor'un 14 golüne, Teleset Mobilya Akhisarspor 15 golle karşılık verdi.

        REKLAM

        Trabzonspor, sahasında oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı.

        Bordo-mavililer, kendi evindeki maçlarda 9 gol atarken kalesinde 7 gol gördü.

        TRABZONSPOR LİGE TUTUNMAK İSTİYOR

        Süper Lig'de aldığı istikrarsız sonuçların ardından sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, Teleset Mobilya Akhisarspor maçını kazanarak lige tutunmak istiyor.

        Süper Lig'de geçirdiği sıkıntılı günlerin ardından çalkantılı bir dönem giren Trabzonspor, zirveye yeniden ortak olabilmek için Aüper Lig'in 8. haftasında 15 Ekim Pazar günü sahasında oynayacağı Teleset Mobilya Akhisarspor maçını mutlak kazanmak istiyor. Zirve ile arasındaki puan farkını 10 çıkartan Karadeniz ekibi, 'ya tamam ya devam' maçı olarak baktığı zorlu müsabakada kayıp yaşamak istemiyor.

        REKLAM

        HER MAÇ FİNAL

        Teleset Mobilya Akhisarspor ile sezonun en önemli maçlarından birine çıkacak olan Trabzonspor, üst sıralara giden yolda her maça final olarak bakıyor. Şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonda şu ana kadar oynadığı 7 maçta aldığı 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan bordo-mavili takım, 9 puan ile 9. sırada yer alıyor. Zirvenin gerisinde kalarak hayal kırıklığı yaşatan Karadeniz ekibinde Teknik Direktör Ersun Yanal'ın geleceği de tartışma konusu olmuştu. Akhisarspor maçına kritik bir viraj olarak bakan ve hafta içi hazırlıklarını bu doğrultuda sürdüren Trabzonspor, taraftarı önünde oynayacağı müsabakaya kazanarak zirve için yenide umutlanmayı hedefliyor.

        REKLAM

        HEDEF ZİRVEDE BİR TRABZONSPOR

        Süper Lig'e verilen milli aranın ardından yeni bir sayfa açmanın hesaplarını yapan Trabzonspor, Teleset Mobilya Akhisarspor maçından 3 puanla ayrılarak üst basamaklara doğru tırmanmak için önemli bir adım atarak yeniden zirve yolunda ilerlemek istiyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ