Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Ümraniyespor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak ve hangi gün oynanacak? Ümraniyespor Galatasaray maçı biletleri ne kadar, kaç TL? GS maçı bugün mü ve nasıl izlenecek? - Galatasaray Haberleri
        1

        Ümraniyespor Galatasaray maçı için geri sayım başladı. Ligin yeni ekiplerinden Ümraniyespor ile 3 sezonluk şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Galatasaray'ın zorlu mücadelesi ile ilgili ayrıntılar belli oldu. Peki, heyecanla beklenen Ümraniyespor Galatasaray maçı ne zaman, hangi gün oynanacak ve bilet fiyatları ne kadar?

        2

        ÜMRANİYESPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

        Ümraniyespor Galatasaray maçı 19 Ağustos Cuma günü oynanacak ve saat 21:00'de başlayacak.

        3

        GALATASARAY GİRESUNSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

        Galatasaray Giresunspor maçı beIN Sports HD1'den canlı yayınlanacak.

        GALATASARAY'IN MUHTEMEL İLK 11'İ

        Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Van Aanholt, Midtsjö, Oliviera, Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Seferovic.

        4

        BİLET FİYATLARI NE KADAR?

        Ümraniyespor - Galatasaray maçının en düşük bilet fiyatları 500 TL olurken en yüksek fiyat ise 1100 TL olarak belirlendi. Henüz bilet satışo devam ediyor. Paso üzerinden bilet satın alabilirsiniz.

        Deplasman bileti ise 748 TL'den başlayarak 1500 TL'ye kadar ulaşıyor. Galatasaray taraftarlarına ayrılmış olan biletlerin satışı devam etmektedir.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ