Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor "Son şampiyon bu değil" - Ümraniyespor - Trabzonspor maçının yazar yorumları - Trabzonspor Haberleri
        1

        CEMAL ERSEN: Trabzonspor kritik süreçte böyle bir rakiple karşılaşmanın avantaj olacağını düşünmüştü kuşkusuz. Ama kolay olmadı. Maçın genelinde “Son şampiyon bu olamaz” dedirtti herkese. Skordan bağımsız söylüyorum; garip bir irtifa kaybı yaşıyor bordo-mavililer.

        2

        Trabzonspor zaman zaman kalesinde tehlikeler yaşasa da, Ümraniyespor’un risk aldığı anlarda farkı artıracak fırsatlar yakaladı, değerlendiremedi. Tek farklı galibiyet taraftarı mutlu etti mi bilmem. Fakat futbolun tatmin edici olmadığını kesin. Sadece zevahiri kurtardı. Avrupa Ligi’ne gelince...

        3

        Bu kulvar, Süper Lig ile kıyaslanamaz. Bir başka gerçek ise, futbolcuların motivasyonu. Umutlanmamız için gerekçelerimiz var. Ayağa kalkış ve ileriye doğru yürüyüş adına, Trabzonspor’un iştahla Macaristan’a gitmesini ve iyi bir sonuçla dönmesini bekliyorum.

        4

        ÖMER FARUK ÜNAL: Şampiyon kadroda çok büyük bir değişim var. Şampiyon kadrodan en az 6 oyuncu yoktu. (Uğurcan, Hugo, Visca, Hamsik, Cornelius, Nwakaeme, Siopis, bekler farklı) Trabzonspor, “oturmuş birbirini tanıyan kadro avantajını” rakiplerine karşı artık kaybetmiştir. F.Bahçe, Beşiktaş, G.Saray kadar yeni bir kadrodur. Hazır hâle gelmeleri birkaç haftayı bulacaktır.

        5

        AKSAL YAVUZ: Trabzonspor’u yönetenler, futbolun ilk haftalara dair Trabzonspor adına yazdığı mektubu okumaları; eksik mevkilere kaşla göz arasında transfer yaparak Trabzonspor’u daha da güçlendirdiler. Dememiz o hem Süper ligde hem Avrupa’da başarılı olmak için bu değişime ihtiyaç vardı.

        6

        Aksi halde gelecek haftalar onlar adına zor geçebilirdi. Düşünün lige başladıkları kadro ile dün akşam sahada olan, oynayan kadro arasında bayağı bir fark vardı. Özetle değişim sürecinde önemli bir galibiyet aldı bordo-mavililer. Diğer oyuncuların katılımıyla da ilerleyen haftalar daha iyi bir Trabzonspor izleyeceğimizi söyleyerek bitirelim.

        Haberi Hazırlayan: İnanç Ergülen

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ