Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Orhan AŞAN/VAN,(DHA) VAN'da kocasının balkondan atarak felç kalmasına neden olduğu Çiğdem E.'yi (23), polis ekipleri ziyaret etti. Ziyarette KADES uygulaması hakkında da bilgi verildi.

        Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında Kadın Destek Uygulaması'nı (KADES) tanıtımını yapmak ve daha fazla kadına ulaşmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Asayiş Şube Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği, Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 5 ay önce kocası tarafından 3'üncü kattan atılarak felç kalan Çiğdem E.'yi ziyaret etti. Polis ekipleri, ziyarette Çiğdem E.'nin isteklerini alarak KADES uygulaması hakkında kendisine ve ailesine bilgi verdi.DHA-Genel Türkiye-Van Orhan AŞAN

        2021-09-09 15:51:02

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler