Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Victor Nelsson pazarlığı: Sevilla istekli, Cimbom kararlı! - Galatasaray transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Geçtiğimiz ay Marcao’yu bonuslarla birlikte 15 milyon Euro’ya Galatasaray’dan transfer eden Sevilla, kancayı Cimbom’un bir diğer stoperi Victor Nelsson’a taktı.

        2

        İspanyollar stoper tandemini birbirini tanıyan ve iyi uyum yakalamış oyunculara bırakmak istiyor.

        3

        Sevillalı yetkililer, geçen sezon Avrupa maçlarında savunmasıyla ön plana çıkan Galatasaray’ın savunma ikilisinde karar kıldı.

        4

        İspanyollar, Marcao transferinde önce oyuncu tarafıyla anlaşıp daha sonra Aslan'ı köşeye sıkıştırmıştı.

        5

        Buna rağmen Brezilyalı oyuncu için yaptıkları ilk teklifin oldukça üstüne çıkmak zorunda kalmıştı.

        6

        Nelsson için de Marcao’ya ödenen miktarı Başkan Dursun Özbek ve yönetimine öneren İspanya temsilcisi, ilk görüşmede olumsuz yanıt aldı.

        7

        Geçen sezon Parçalı forma altında uyum yakalayan ikiliyi transfer etmek isteyen Sevilla’nın ısrarını gören yönetim, kapıyı Nelsson’un serbest kalma bedeli olan 25 milyon Euro’dan açtı.

        8

        La Liga’nın başlamasına sayılı günler kala stoper arayışında olan Sevilla’nın şartları zorlayacağını düşünen Galatasaray yönetiminin, az da olsa pazarlıkla fiyatta indirim yapabileceği öğrenildi.

        9

        Sevilla’yla Şampiyonlar Ligi’nde oynamaya sıcak bakan Nelsson konusunda yönetimin en az 20 milyon Euro beklentisi olduğu ifade edildi.

        10

        Sevilla’nın transferdeki isteğini gören Özbek yönetiminin, fiyat anlamında taviz vermeden tıpkı Marcao örneğinde olduğu gibi kararlı tavrını sürdüreceği kaydedildi.

        11

        Galatasaray'ın yeni sezon hazırlıkları kapsamında gerçekleştirdiği Avusturya kampında Sevilla sorusu üzerine konuşan Nelsson şunu söylemişti:

        12

        "Zor bir soru. Sıkıcı bir cevap vermem gerekecek. Bunun üzerine yorum yapma veya başka bir şey söyleme şansım yok. Yorumsuz olarak bırakıyorum."

        13

        Nelsson, kariyer hedefiyle ilgili bir lig veya kulüp hayali olmadığını belirterek, "Galatasaray'da oynamayı çok seviyorum ve burada olduğum için keyif alıyorum." demişti.

        14

        Galatasaray'a geçen yaz 7 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle Kopenhag'tan transfer olan Danimarkalı yıldız sarı-kırmızılı formayla 45 maça çıktı ve 1 gol kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ