Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Wanda Nara, Mauro Icardi'den bu sözlerle ayrıldı! Flaş gelişmeyi Instagram hesabından duyurdu! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'ın transferin son gününde Paris Saint-Germain'den bir yıllığına kiraladığı Mauro Icardi'nin hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara, sosyal medya hesabından flaş bir paylaşım yaparak ilişkilerini sona erdirdiklerini duyurdu. Wanda Nara'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

        "HERHANGİ BİR AYRINTI VERMEYECEĞİM"

        "Bu anı yaşamak benim için acı verici. Ancak yaşananlar ve medya spekülasyonları göze alındığında bunun benden duyulmasını tercih ederim. Bu ayrılık hakkında herhangi bir ayrıntı vermeyeceğim. Lütfen, sadece benim için değil çocuklarımız için de anlayış rica ediyorum"

        Fransa ve Arjantin basınında çıkan haberlere göre 2021'in sonlarına girilirken Mauro Icardi, Wanda Nara'yı aldatmış ancak Arjantinli golcünün daha sonra sosyal medya hesabından dilediği bir özürle ikili bir araya gelmişti. İddialara göre Icardi, mal varlığını belli bir süreye kadar Nara'nın vekaletine verirken Wanda Nara'nın da Mauro Icardi'yi özel korumasıyla aldattığı Arjantin basınında konuşulmuştu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Çağatay Çelik
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ