Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa HABER ALINAMIYOR! Son dakika: Yangından kurtarılmıştı, 6 gündür kayıp - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında AFAD ekiplerince kurtarılıp Manavgat Devlet Hastanesi’ne getirilen ve tedavisi yapılan 54 yaşındaki Remzi Solak'tan 6 gündür haber alınamıyor.

        6 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

        Sevinç Mahallesi'nden yaklaşık 30 kilometre ileride dağlık bir alanda ilkel şartlarda yaşayan Remzi Solak, geçen hafta Cuma günü bölgede çıkan yangında AFAD ekiplerince alınarak Manavgat Devlet Hastanesi'ne getirildi. Hastanede ayakta tedavisi yapıldıktan sonra kayıplara karışan 54 yaşındaki Solak için ailesi endişeli. 6 gündür haber alınamayan Solak'ın hayatından endişe ediliyor. Dağlık bir alanda ilkel şartlarda yaşadığı belirtilen Solak'ın dışarıda görülünce karışmış saç ve sakalından ayırt edilebileceğini söyleyen ailesi, görenlerin polise bilgi vermesini istedi.

        REKLAM

        'REMZİ AMCAYI BULMAYA ÇALIŞIYORUZ'

        Kaybolan Remzi Solak’ın yakını Emine Doğan, "En son Cuma günü çıkan yangında, Sevinç Mahallesi’nden AFAD ekiplerince alınıp Manavgat Devlet Hastanesi’ne getiriliyor. Ayakta tedavi oluyor ve hastaneden çıkıyor. Babamında köyde evi yandığı için biz evimizle uğraşırken bu olay gerçekleşiyor. Kayıp haberi bize bugün geldi. 6. Günün sonunda haber bize iletildiği anda devlet hastanesine başvuru yapıp yangından etkilenenlerin kalmış olduğu yurtları gezip en son tekrar bir yurda gelip Remzi Amca’yı bulmaya çalışıyoruz" dedi.

        Remzi Solak, geçen mart ayında rahatsızlanmış ve ilk yardım ekipleri tarafından 1.5 saatlik yürüyüşün ardından ulaşılarak hastaneye kaldırılmıştı. Yağmur ve dolu yağışı altında yürüyen 112, AFAD ve UMKE ekipleri, Sahil Güvenlik Helikopterinin inememesi nedeniyle Remzi Solak'ı sedye ile 60 metre kayalıklardan çıkarıp sedyeye koyarak Manavgat Devlet Hastanesi'ne getirmişlerdi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ