Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Yasak yola giren midibüs dehşet saçtı!

        Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, midibüsün freninin boşalması sonucu 10 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

        Feci kaza, İzmit Cedit Mahallesi Gazanfer Bilge Bulvarı üzerinde meydana geldi. Yüzde 18 eğime sahip olan bulvara iniş yönünde girmesi yasak olmasına rağmen yola giren Metin Yıldırım yönetimindeki midibüsün freni boşaldı. Bir anda sürücüsünün kontrolden çıkan midibüs, önünde seyreden 7 otomobile çarptı. Araçların birbirine girmesinin ardından arkadan gelen ve duramayan 2 otomobil ile 1 kamyonet de midibüse çarparak kazaya karıştı.

        Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve acil sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye erleri bazı araçlarda sıkışan kişiler bulundukları yerden çıkartırken, sağlık ekipleri de araçlarından kendi imkanları ile çıkan kişileri kontrol etti. Kazada araçlarda bulunan 6 kişinin yaralandığı belirlenirken, hafif yaralı çok sayıda kişi de olay yerinde ayakta tedavi edildi.

        REKLAM

        Kaza nedeniyle Gazanfer Bilge Bulvarı'nın iniş yönü yaklaşık 2 saat boyunca trafiğe kapalı kaldı. Kazaya karışan araçların çekiciler ile olay yerinden kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ