Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Gaziosmanpaşa'da İlknur İslam ile iki çocuğunu komşuları Okan Ç'nin "hırsızlık" yapabilmek için öldürdüğü ortaya çıktı. Polisteki ilk sorgusunda cinayeti itiraf eden Okan Ç'nin, ellerini bağladığı İlknur İslam'ı kendisine direndiği, 4 ve 1.5 yaşındaki çocuklarını ise cinayeti gördükleri için öldürdüğünü söylediği belirtildi.

MUSTAFA ŞEKEROĞLU - MÜSLİM SARIYAR / AJANS HABERTÜRK

Gaziosmanpaşa'da İlknur İslam ile çocukları Yusuf Batuhan İslam ve İnci Melek İslam'ı komşuları Okan Ç'nin öldürdüğü ortaya çıktı. İstanbul İl Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah zanlının dün gece yakalandığını ve cinayeti hırsızlık amacıyla işlediğini itiraf ettiğini açıkladı. Olayla ilgili somut deliller bulunduğunu belirten Cerrah, Okan Ç'yi "hasta ruhlu bir kişi" olarak tanımladı; İlknur İslam'ın yakınlarına başsağlığı diledi.

Küçükköy Kazım Karabekir Mahallesi 569 sokak 36 numarada oturan 24 yaşındaki İlknur İslam, 22 Aralık günü apartmanın giriş kapısı önünde boğazı bıçakla kesilmiş ve 20 yerinden bıçaklanmış olarak bulundu. Çevredeki vatandaşlardan yardım isteyen genç kadın, hastaneye götürülürken yaşamını yitirdi.

Vatandaşların ihbarıyla olay yerine giden polis, genç kadının 4 yaşındaki işitme engelli oğlu Yusuf Batuhan ile 1.5 yaşındaki kızı Melek İslam'ın cesetleriyle karşılaştı. Küçük çocukların da bıçak darbeleriyle öldürüldüğü anlaşıldı. Polisin olay yeri incelemesinde bulunan bazı kıl, saç ve tükürük örneklerinin ailenin alt kat komşusu Okan Ç'den alınan DNA örnekleriyle karşılaştırıldı. DNA örnekleri ile olay yerinde bulunan parmak izleri Okan Ç'ninkilerle eşleşti.

Dün gece gözaltına alınan Okan Ç'nin, ilk sorgusunda cinayeti işlediğini itiraf ettiği belirtildi. Okan Ç'nin, İslam ailesinin evine daha önce de birkaç kez gittiğini, olay günü hırsızlık yapmayı planladığını anlattığı ifade edildi. Alınan bilgiye göre Okan Ç, ellerini bağladığı İlknur İslam'ın direnmesi üzerine paniğe kapılarak genç kadını bıçakladığını anlattı. Okan Ç, genç kadının çocuklarını ise kendisini gördükleri için öldürdüğünü belirtti. Cinayetten sonra evde para ve kıymetli eşya aradığını belirten Okan Ç'nin, evin cinayet sonrasındaki halini de tüm detaylarıyla anlattığı ifade edildi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ